Lars Madsen photo
Lars Madsen

- 13 feb, 2019

Følger AGF op på den flotte indsats?

fodbold i nettet danmark

Læs vores optakt til Superliga-kampen mellem SønderjyskE og AGF, som byder på forventede startopstillinger, odds, live streaming og meget mere!

AGF er gode imod SønderjyskE

Siden David Nielsen overtog cheftrænerjobbet i AGF, så har de haft et godt tag på dagens modstander fra SønderjyskE.

Nielsen havde også en positiv statistik imod sønderjyderne, da han var træner i Lyngby, og det har slet ikke ændret sig siden han overtog De Hviie.

I 2018 mødte AGF og SønderjyskE hinanden hele fire gange. De første to kampe endte uafgjort, mens AGF har vundet 2-0 og 1-0 ved de seneste to lejligheder.

Det er svært at sige om der skulle være noget specielt i match-uppet, der giver AGF gode betingelser imod SønderjyskE.

Hverken AGF eller SønderjyskE har en speciel spillestil, men det kan da være, at David Nielsen er dygtig til at læse dem.

Det bør dog nævnes, at Glen Riddersholm kender AGF-spillerne indgående fra sin tid i Århus, og det kan han muligvis benytte, når han møder sin tidligere arbejdsgiver for første gang.

AGF blandt 21 børsnoterede topklubber i Europa – se dem alle her!

Glen Riddersholm fik dårlig start i SønderjyskE

Det lignede et scoop, da SønderjyskE fik fat i Glen Riddersholm til at tage over for Claus Nørgaard som cheftræner.

Han har erfaring fra øverste hylde i Danmark, og den fodboldstil, han praktiserer, passer umiddelbart godt ind i SønderjyskE.

Riddersholm og SønderjyskE åbnede foråret på udebane imod Vejle i, hvad der lignede en lige kamp. Det var det egentlig også, men Vejle var skarpest, og vandt kampen 2-0.

Det er i sig selv ikke et stort problem, men med tanke på SønderjyskEs position i Superligaen, så bliver det en smule kritisk.

Målet er at komme med i top seks, men det ser efterhånden svært ud. SønderjyskE ligger på 11. pladsen med 22 point, og der resterer kun fem kampe af grundspillet, så det bliver svært at lukke hullet på seks point op til AaB på sjettepladsen.

Læs mere om den danske Superliga her!

AGF har ændret opstillingen en smule

AGF har endnu engang haft en fornem vinterperiode, og med 2-0-sejren imod Esbjerg i premieren, så er der igen optimisme i Århus.

Der er kun et enkelt point op til top seks, men der er også mange hold om buddet, så det bliver nok først afgjort til allersidst.

David Nielsen har justeret en smule på opstillingen siden, Superligaen gik på hæld i december. Der skulle eftersigende ikke være den store forskel, når AGF har bolden, men de forsvarer en smule anderledes.

De forsvarer umiddelbart mere i en 4-4-2 end 4-3-3, som det var tilfældet i efteråret.

– Vi gør ikke så meget anderledes, når vi har bolden. Det er mere defensivt, vi har ændret. Vi har flyttet en ekstra spiller op, så vi ligger med to angribere i presset. Det er sådan set, det seneste, vi har ændret, siger David Nielsen til Århus Stiftidende.

– Det fungerer godt for os, og vi har responderet godt på det, så det er en god måde at komme ud med en lille krølle på det, vi lavede i efteråret.

SønderjyskE – AGF: Forventede startopstillinger

Vi forventer disse opstillinger til SønderjyskE – AGF:

SønderjyskE

Sebastian Miellitz

Stefan Gartenmann – Marc Pedersen – Kees Luijckx – Jeppe Simonsen

Marco Rojas – Eggert Jonsson – Marcel Rømer

Johan Absalonsen – Mart Lieder – Christian Jakobsen

AGF

Kamil Grabara

Alexander Munksgaard – Niklas Backman – Frederik Tingager – Casper Højer Nielsen

Mustafa Amini – Jens Stage

Kasper Lunding – Tobias Sana – Jakob Ankersen

Patrick Mortensen

SønderjyskE – AGF: Odds

Du kan få følgende odds på SønderjyskE – AGF hos bet365 (fra 13/02 – 11.18):

  • SønderjyskE: 2.37
  • Uafgjort: 3.25
  • AGF: 3.00

Se vores odds tips til Superligaen her!

SønderjyskE – AGF: Live Stream & TV

Du kan både se SønderjyskE – AGF med live streaming og i TV. Vil du live streame SønderjyskE – AGF online, så kan dette gøres hos Viaplay.

Vil du se Superliga-kampen i TV, så skal dette gøres hos TV3 Sport.

Læs mere om live streaming af fodbold online her!

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2424 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.