sønderjyske brøndby live stream

Der venter en spændende og underholdende kamp på Sydbank Park mellem SønderjyskE og Brøndby. Kan SønderjyskE overraske igen?

Læs vores optakt til SønderjyskE – Brøndby, og find live streaming, odds, forventede startopstillinger og meget mere.

Brøndby skal hævne nederlag imod SønderjyskE

Der står meget på spil, når SønderjyskE og Brøndby mødes søndag eftermiddag på Sydbank Park. Brøndby-holdet fik en meget vigtig sejr imod AGF på 2-0 umiddelbart før landskampspausen, og de skal bygge videre på det, så de kan komme tilbage til toppen af Superligaen.

SønderjyskE og Brøndby har mødt hinanden en enkelt gang tidligere i denne sæson. Det skete for et par måneder siden på Brøndby Stadion, og det blev til en overraskende udesejr på 4-2.

Marcel Rømer bragte gæsterne foran, men allerede 10 minutter senere havde Kamil Wilczek og Hany Mukhtar vendt kampen fuldstændigt på hovedet.

Den tidligere Brøndby-mand Johan Absalonsen udlignede kort før pausen, så det var helt lige efter de første 45 minutter.

SønderjyskE stak kontrakniven i ryggen på Brøndby i anden halvleg, og på mål af Mart Lieder og Stefan Gartenmann vandt sønderjyderne en meget underholdende kamp.

Kampen om top seks spidser til

Det begynder virkelig at spidse til i midten af Superligaen. Det står allerede klart, at FC Midtjylland og FC København kommer til at kæmpe en tvekamp om det danske mesterskab, og resten af Superligaen ligger i et meget tæt felt.

Samtlige mandskaber har fortsat fine muligheder for at ende i top seks, og det ville være katastrofalt for Brøndby, hvis ikke de kommer med i mesterskabsslutspillet.

Brøndby og SønderjyskE har begge 21 point, og der er kun fire point op til Esbjerg på tredjepladsen og seks point ned til Hobro på sidstepladsen, så alt er fortsat helt åbent.

Der resterer 10 kampe af Superligaens grundspil, så vi går en meget spændende tid i møde.

- Læs også: Alle danskere i udlandet!

Brøndby sparede profilerne i pokalkampen

Brøndby har allerede været i aktion efter landskampsperioden. I torsdags var de en tur i Odense for at møde 2. divisions-holdet fra Marienlyst, og det var en dejlig overkommelig opgave.

Alexander Zorniger fik endda lejlighed til at smide alle reserverne i aktion, og det forventes ikke, at der er mange gengangere i startopstillingen til søndagens kamp på Sydbank Park.

Brøndby stillede op med følgende spillere i torsdags: Benjamin Bellot – Björn Kopplin, Hjortur Hermannsson, Benjamin Röcker, Gregers Arndal-Lauritzen – Lasse Vigen, Morten Frendrup, Simon Tibbling, Besar Halimi – Mikael Uhre, Nikolai Laursen.

- Læs også: Sådan live streamer man fodbold i Danmark!

Sydbank Park i gang med forbedringer

SønderjyskE har for længst etableret sig i Superligaen, og de er blandt få klubber med kontinuerlig fremgang på tilskuersiden.

Sydbank Park blev udvidet med en langsidetribune for et par år siden, og nu er SønderjyskE i gang med at forbedre stadionet yderligere.

Der er kommet tag på udebanetribunen, som formentlig bliver proppet med Brøndby-fans ligesom, at de også er i gang med at lukke hjørnerne til, så det hele bliver mere intimt.

Se de seneste billeder fra ekspansionen her:

SønderjyskE – Brøndby: Forventede startopstillinger

Vi forventer følgende startopstillinger til SønderjyskE – Brøndby:

SønderjyskE: Sebastian Mielitz – Stefan Gartenmann, Kees Luijckx, Marc Pedersen, Simon Poulsen – Alexander Bah, Eggert Jonsson, Niki Zimling, Christian Jakobsen – Marcel Rømer – Mart Lieder.

Brøndby: Marvin Schwäbe – Johan Larsson, Paulus Arajuuri, Joel Kabongo, Anthony Jung – Josip Radosevic, Dominik Kaiser, Lasse Vigen, Hany Mukhtar – Kamil Wilczek, Ante Erceg.

SønderjyskE – Brøndby: Odds

Bet365 tilbyder disse odds på SønderjyskE – Brøndby (fra 23/11 – 11.02):

  • SønderjyskE: 3.50
  • Uafgjort: 3.60
  • Brøndby: 2.00

SønderjyskE – Brøndby: Live Streaming og TV

Du kan se SønderjyskE på nettet med online live streaming og i TV. Vil du se fodbold i TV, så skal du slå ind på Canal 9, hvor optakten begynder 15.00.

Vil du live streame SønderjyskE – Brøndby online, så skal du oprette en bruger hos Eurosport Player.

* VIGTIG MEDDELELSE – Mesterbold.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se, grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 og indbetaler til din konto for at kunne se en bestemt begivenhed via bet365 Live billeder anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed via Live billeder fra landet, hvor du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os. | Regler & Vilkår gælder

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Denne er artikel er skrevet som en nyhed med informativt indhold. Sektionen, som omhandler live streaming, odds, bonusser er lavet for at hjælpe vores brugere til forstå, hvor de kan live streame, og spille på kampen. Vær venligst opmærksom på, at mesterbold.dk har indtjening igennem vores links til live streaming, odds og bonus-sektioner.

Åbn en konto hos bet365 i dag og udnyt vores 100% Åbningstilbud.*

1. bet365

100% op til 500KR

2. Mr Green

100% op til 1000KR

3. LeoVegas

Risikofrit spil på op til 500 KR

4. Nordicbet

100% op til 500KR

5. Betsafe

100% op til 1000KR

6. Bethard

Sponsoreret indhold | Regler & vilkår gælder | +18 | Bonus kun for nye spillere