Paul Onuachu bliver svær at styre for Sønderjyske

SønderjyskE og FC Midtjylland åbner Superligaens 12. spillerunde fredag aften i Haderslev. Læs vores optakt til kampen her!

Læs vores optakt til Superliga-kampen mellem SønderjyskE og FC Midtjylland, find odds, og se kampen direkte på live stream.

SønderjyskE slipper for gensyn med Simon Kroon

SønderjyskE sagde sidste sæson farvel til trioen Marc Dal Hende, Simon Kroon og Janus Drachmann, som alle tog til FC Midtjylland for omkring 7,5 millioner kroner. Det var ikke mange penge i forhold til de tre spilleres niveau, men flere af kontrakterne var på vej til at udløbe, og de var derfor røget kort uden transfersum.

Heldgivis for SønderjyskE, så skal de ikke forholde sig til Simon Kroon, som har fået et slag på tindingen, og klubben har meldt ham ude i den kommende uge. Drachmann og Dal Hende er dog klar til kamp, og de kommer til at dække venstrekanten og en central midtbane-plads hos gæsterne fra FC Midtjylland.

FC Midtjylland havde problemer i Haderslev i sidste sæson. Opgøret i grundspillet blev tabt 0-1 på mål af Philip Zinckernagel, mens kampen i mesterskabsslutspillet endte hele 5-2 til Sønderjyderne. FC Midtjylland fik i øvrigt tidlige badebilletter ved begge lejligheder.

FC Midtjylland har været flyvende før pausen

Mens FC Midtjylland var en smule skuffende i sidste sæson, så har de vist lovende takter på det sidste. Siden FCM-træner Jess Thorup valgte at ændre formationen til 3-4-3, så har spillet været anderledes flyvende. Normalt er snak om formationer en smule overfladiske, da det ikke behøver være et udtryk for, hvordan holdet spiller, men det har virkelig gjort en forskel for FC Midtjylland.

En spiller, der virkelig er blevet bedre af skiftet, er Rasmus Nissen Kristensen. Han spillede tidligere højre back i 4-1-4-1-formationen, men han har fået langt mere offensiv frihed, og han ligner en fremtidig landsholdsspiller.

De har fået Paul Onuachu retur efter blindtarmsoperationen, og de råder derfor over Superligaens stærkeste angrebsduo sammen med Alexander Sørloth. De kommer formentlig begge to til at starte kampen med Rilwan Hassan liggende på venstrekanten.

Det ligner en målrig kamp i Haderslev

Siden formationsskiftet har FC Midtjylland scoret 15 mål i fire Superliga-kampe, og spillet har set fremragende ud. Marc Dal Hende og Rasmus NK brager fremover kanterne, og alle hold har svært ved at håndtere de mange indlæg mod fyrtårnene.

Der er blevet scoret 38 mål i de sidste 10 opgør mellem SønderjyskE og FC Midtjylland, og der er intet der tyder på, at det ikke skulle blive målrigt denne gang. SønderjyskE har haft store defensive problemer på det sidste, hvor de har måtte undvære anfører Marc Pedersen, som dog er klar til kamp.

Til gengæld må sønderjyderne undvære den anden stopper Kees Luijckx, som sidder ude med karantæne. Derudover er Mikael Uhre og Niki Zimling ude, mens Simon Poulsen er tvivlsom. FC Midtjylland må undvære Tim Sparv, der har karantæne.

Odds på SønderjyskE – FC Midtjylland

FC Midtjylland er klare favoritter til kampen. De er bedst på langt de fleste positioner, og de havde tur i den før landskampspausen. Du kan få følgende odds hos bet365:

  • SønderjyskE: 4.75
  • Uafgjort: 3.75
  • FC Midtjylland: 1.70

Se SønderjyskE – FC Midtjylland på live stream

Du kan se Superliga-kampen mellem SønderjyskE og FC Midtjylland direkte på live stream. Opret en bruger hos Viaplay, og så kan du se Superligaen, Premier League, Champions League og meget mere direkte på din mobil, tablet eller computer.

Hvornår spilles SønderjyskE – FC Midtjylland?

SønderjyskE – FC Midtjylland spilles fredag den 13. oktober kl. 19.00.

* VIGTIG MEDDELELSE – Mesterbold.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se, grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 og indbetaler til din konto for at kunne se en bestemt begivenhed via bet365 Live billeder anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed via Live billeder fra landet, hvor du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os. | Regler & Vilkår gælder
1. Gå til bet365

bet365

2. Opret konto

Opret en konto og Stream fodbold live

3. Se fodbold live

green-icon-3

Vilkår gælder - IP restriktioner kan forekomme - Livestreaming kræver penge på kontoen