Mathilde Miller photo
Mathilde Miller

- 26 jul, 2017

Superliga: Optakt til FC København Hobro

Løverne i en halvdød version af sig selv

Lige meget hvor ens præferencer som fodboldfan ligger, kan der ikke herske nogen tvivl om, at FC København er den mest succesfulde klub i herhjemme. De har nærmest taget patent på mesterskabet og har på flotteste vis repræsenteret Danmark i både Europa League og ikke mindst Champions League.

Men der har været gang i svingdøren på Østerbro, hvor man i 2017 har sagt farvel til nogle af de helt bærende kræfter.

Sidste sommer solgte man Nicolai Jørgensen til Feyenoord.

I vinter blev Thomas Delaney sendt til Werder Bremen. Han fik følgeskab af Ludwig Augustinsson i dette transfervindue, hvor man også har sagt til farvel Andreas Cornelius og Mathias Zanka Jørgensen.

Selvom man er godt forberedt, så er det mange profiler at skifte på kort tid, hvilket sagtens kan være forklaringen på, at der indtil nu har været mere kattekilling end dræberløve over det, FCK har leveret.

Mangler minutter

De åbnede med uafgjort imod AaB. Slog godt nok Randers med 3-0, men tabte så det første opgør i tredje runde af kvalifikationen til Champions League med 1-0 til FK Vardar Skopje.

Naturligvis kan returkampen sagtens ende med, at FC København alligevel ender i playoff-runden til Champions League, men der er grus i maskineriet.

Det er tydeligt, at de trænger til at finde hinanden og mangler minutter for at genfinde harmonien i deres holdsang.

Og minutter er præcis hvad de får lørdag, hvor det er Hobro, der kommer på besøg i Telia Parken.

Selvom de har en midtuge kamp i benene, bør det ende med tre point til FCK.

Odds på FC København Hobro IK

Det vil skabe chokbølger igennem den danske fodboldverden, hvis FCK sætter point til på hjemmebane imod oprykkerne fra Hobro. Det afspejler sig på oddsene, hvor man skal finde specialspillene, hvis man vil have pengene til at yngle. Bet 365 tilbyder følgende odds i øjeblikket:

  • FC København 1,36
  • Uafgjort 4,75
  • Hobro IK 8,00

TV og live stream til FC København Hobro IK

Rettighederne til at vise Alka Superliga er fordelt imellem SBS Discovery og MTG, der står bag Viasat. Denne kamp vises på Canal 9 eller på dplay.dk, som er streamingtjenesten, der hører til SBS Discovery.

Hvor spilles FC København – Hobro IK?

FC København – Hobro spilles i Telia Parken, København

Hvornår spilles FC København Hobro IK?

FC København – Hobro IK spilles lørdag d. 29. juli kl. 18:00.