Åge Hareide

Torsdag aften spiller det danske landshold en uofficiel landskamp imod Sverige. Læs mere om kampen i Abu Dhabi!

OBS: Vil du se EM-semifinalen i herrehåndbold imod Sverige, så finder du den her!

Læs vores optakt til landskampen mellem Danmark og Sverige, find odds, og live stream kampen online.

Hvordan kan man live streame Sverige – Danmark online?

Hvis du vil se landskampen mellem Sverige og Danmark, så skal du oprette en profil hos bet365. Det tager få minutter, og herefter har du adgang til tusindevis af fodboldkampe, som du kan se via mobil, tablet eller computer. Du skal blot have penge på din konto, og så kan du live streame alt, det du vil hos bet365.

Sverige har Superliga-spillere med imod Danmark

Torsdag aften mødes Sverige og Danmark i en uofficiel landskamp, som afvikles på Zayed Sport City Stadium i Abu Dhabi. Landsholdet rejste den 6. januar sydpå, og de skal bruge 10 dage dernede. Der er ikke blevet planlagt andre kampe end den imod Sverige, og det kan faktisk blive en interessant kamp.

Svenskerne kommer nemlig, ligesom Danmark, med en blanding af U21-spillere og ligalandsholdsspillere. Flere af dem spiller til dagligt i den danske Superliga, og vi får blandet andet lov til at se Brøndbys Johan Larsson og AaB-målmand Jacob Rinne fra start.

Sverige spillede i sidste uge imod Estland, og deres træner Janne Andersson udtaler følgende omkring startopstillingen imod Danmark:

-Vi har haft nogle gode træninger og en god kamp imod Estland i søndags. Nogle spillere er lidt slidte, som det nu engang bliver, når man er afsted, men alt i alt ser det godt ud. Det er sjovt at arbejde med de her drenge.

-Vi føler, at mange af spillerne holder det samme niveau, og det er en jævn trup. Dem, som ikke startede imod Estland, vil starte imod Danmark.

Ifølge svenskfotboll.se, så bliver startopstillingen som følger (4-4-2):

Jacob Rinne

Johan Larsson - Sotirios Papagiannopoulos – Jacob Une Larsson – Rasmus Lindkvist

Ken Sema – Jesper Karlström – Oscar Lewicki – Kerim Mrabti

Kalle Holmberg – David Moberg Karlsson

Åge Hareide stiller med en blandet trup

Danmark har ligeledes valgt at udtage en trup, der består af U21- og Ligalandsholdsspillere. Reelt set, så ville det være ideelt at stille så ungt som muligt i håbet om at talenterne får noget værdifuld erfaring på et højt niveau, og de bliver så suppleret af nogle rutinerede spillere.

Du kan se hele den danske trup her:

Kasper Junker har siden udtagelsen måtte trække sig fra lejren, og han er blevet erstattet af Silkeborg IF-spilleren Sammy Skytte, som er i gang med at få sit gennembrud i Superligaen i denne sæson.

Med undtagelse af fire spillere, så holder hele truppen til i Superligaen. De fire udlandsspillere er stopperne Lasse Nielsen og Jacob Rasmussen, som er på kontrakt i hhv. Malmø FF og Rosenborg.

På midtbanen finder vi Eliteserien-profilen Mike Jensen og PSV Jong-spilleren Nikolai Laursen. Anders Christiansen, der netop har skiftet Malmø FF ud med Gent, var oprindeligt med i truppen, men har senere trukket sig i forbindelse med skiftet til belgisk fodbold.

Odds på Sverige – Danmark

Det er en svær kamp at sætte odds på, da stort set samtlige spillere vil blive skiftet ud i løbet af kampen, og den har ikke nogen reel betydning. Du kan få følgende odds hos bet365 (pr 11/01 – 09.40):

  • Sverige: 2.50
  • Uafgjort: 3.20
  • Danmark: 2.50

Hvornår spilles Sverige – Danmark?

Sverige – Danmark spilles torsdag den 11. januar kl. 17.45.

* VIGTIG MEDDELELSE – Mesterbold.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se, grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 og indbetaler til din konto for at kunne se en bestemt begivenhed via bet365 Live billeder anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed via Live billeder fra landet, hvor du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os. | Regler & Vilkår gælder
1. Gå til bet365

bet365

2. Opret konto

Opret en konto og Stream fodbold live

3. Se fodbold live

green-icon-3

Vilkår gælder - IP restriktioner kan forekomme - Livestreaming kræver penge på kontoen