Sverige er favoritter til at vinde verdensmesterskabet, når de søndag aften møder Schweiz i VM-finalen. Læs mere om kampen her!

Læs vores optakt til VM-finalen i ishockey 2018 mellem Sverige og Schweiz, find odds, og se kampen med live stream på nettet.

Sådan live streamer du VM-finalen Sverige – Schweiz

Du kan se VM-finalen i ishockey 2018 direkte med live stream på nettet hos bet365. Ved at live streame VM-finalen Sverige - Schweiz hos bet365, så slipper du for at se betale for TV-pakker.

Er det så gratis at live streame Sverige – Schweiz? Nej, det er ikke helt gratis at live streame Sverige – Schweiz hos bet365. Du skal nemlig have penge stående på din konto, men derudover skal du ikke betale noget som helst.

Opret dig hos bet365 her!

Sverige er favoritter i VM-finalen 2018

Der er ingen tvivl om, at Sverige er favoritter til at besejre Schweiz i VM-finalen, og dermed genvinde verdensmesterskabet i Royal Arena i Danmark.

Svenskerne har gjort rent bord ved VM, og de har således vundet alle deres kampe. Kun en enkelt gang har de skulle ud i forlænget spilletid, nemlig imod Slovakiet.

Sverige og Schweiz har også mødt hinanden en enkelt gang tidligere under VM-slutrunden. Det skete i gruppespillet, hvor Sverige vandt kampen 5-3.

Faktisk har Sverige vundet ni af de seneste 10 kampe imod Schweiz, og schweizernes eneste sejr var tilbage i 2013, da de vandt 3-2.

Schweiz har overrasket under VM

Schweiz har dog været stærke under VM 2018. De kom lidt tungt fra start i gruppespillet, og skulle blandt andet ud i forlænget spilletid imod Østrig og Tjekkiet, hvor de faktisk tabte den sidstnævnte kamp.

Schweiz sluttede af med at vinde 5-1 over Frankrig i gruppespillet inden, de mødte Finland i kvartfinalen. De kom bagud 0-1 efter syv minutter, og alt pegede på en finsk sejr, men Schweiz lavede et flot comeback, og vandt kampen 3-2.

I semifinalen skulle Schweiz op imod Canada, og de var selvfølgelig underdogs igen. Efter endnu en sejr på 3-2, så er de altså nu klar til VM-finalen, hvor de skal møde Sverige.

Sverige får god opbakning

VM-slutrunden i ishockey afholdes som bekendt i Danmark, og svenskerne har spillet deres kampe i Royal Arena på Amager.

Derfor har det været relativt nemt for de ishockey-glade svenskere at besøge Danmark, og støtte deres elskede Trekronor.

Det bliver bestemt også tilfældet i finalen, hvor der ventes tusindevis af svenske fans på plads, og det kan gøre forskellen imod Schweiz, som ikke har ret mange fans på tribunen.

Sverige – Schweiz: Odds

Hvis du alligevel skal live streame finalen mellem Sverige og Schweiz, så kan du også overveje at oddse på kampen. Du kan få følgende odds hos bet365:

Odds er fra 20/05 – 12.50

  • Sverige: 1.45
  • Uafgjort: 5.00
  • Sverige: 6.00

Hvornår kan man se Sverige – Schweiz?

Sverige – Schweiz spilles søndag den 20. maj kl. 20.15.

* VIGTIG MEDDELELSE – Mesterbold.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se, grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 og indbetaler til din konto for at kunne se en bestemt begivenhed via bet365 Live billeder anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed via Live billeder fra landet, hvor du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os. | Regler & Vilkår gælder
1. Gå til bet365

bet365

2. Opret konto

Opret en konto og Stream fodbold live

3. Se fodbold live

green-icon-3

Vilkår gælder - IP restriktioner kan forekomme - Livestreaming kræver penge på kontoen