Sverige er favoritter til at vinde verdensmesterskabet, når de søndag aften møder Schweiz i VM-finalen. Læs mere om kampen her!

Læs vores optakt til VM-finalen i ishockey 2018 mellem Sverige og Schweiz, find odds, og se kampen med live stream på nettet.

Sådan live streamer du VM-finalen Sverige – Schweiz

Du kan se VM-finalen i ishockey 2018 direkte med live stream på nettet hos bet365.

Opret dig hos bet365 her!

Sverige er favoritter i VM-finalen 2018

Der er ingen tvivl om, at Sverige er favoritter til at besejre Schweiz i VM-finalen, og dermed genvinde verdensmesterskabet i Royal Arena i Danmark.

Svenskerne har gjort rent bord ved VM, og de har således vundet alle deres kampe. Kun en enkelt gang har de skulle ud i forlænget spilletid, nemlig imod Slovakiet.

Sverige og Schweiz har også mødt hinanden en enkelt gang tidligere under VM-slutrunden. Det skete i gruppespillet, hvor Sverige vandt kampen 5-3.

Faktisk har Sverige vundet ni af de seneste 10 kampe imod Schweiz, og schweizernes eneste sejr var tilbage i 2013, da de vandt 3-2.

Schweiz har overrasket under VM

Schweiz har dog været stærke under VM 2018. De kom lidt tungt fra start i gruppespillet, og skulle blandt andet ud i forlænget spilletid imod Østrig og Tjekkiet, hvor de faktisk tabte den sidstnævnte kamp.

Schweiz sluttede af med at vinde 5-1 over Frankrig i gruppespillet inden, de mødte Finland i kvartfinalen. De kom bagud 0-1 efter syv minutter, og alt pegede på en finsk sejr, men Schweiz lavede et flot comeback, og vandt kampen 3-2.

I semifinalen skulle Schweiz op imod Canada, og de var selvfølgelig underdogs igen. Efter endnu en sejr på 3-2, så er de altså nu klar til VM-finalen, hvor de skal møde Sverige.

Sverige får god opbakning

VM-slutrunden i ishockey afholdes som bekendt i Danmark, og svenskerne har spillet deres kampe i Royal Arena på Amager.

Derfor har det været relativt nemt for de ishockey-glade svenskere at besøge Danmark, og støtte deres elskede Trekronor.

Det bliver bestemt også tilfældet i finalen, hvor der ventes tusindevis af svenske fans på plads, og det kan gøre forskellen imod Schweiz, som ikke har ret mange fans på tribunen.

Sverige – Schweiz: Odds

Hvis du alligevel skal live streame finalen mellem Sverige og Schweiz, så kan du også overveje at oddse på kampen. Du kan få følgende odds hos bet365:

Odds er fra 20/05 – 12.50

  • Sverige: 1.45
  • Uafgjort: 5.00
  • Sverige: 6.00

Hvornår kan man se Sverige – Schweiz?

Sverige – Schweiz spilles søndag den 20. maj kl. 20.15.

* VIGTIG MEDDELELSE – Mesterbold.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se, grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 og indbetaler til din konto for at kunne se en bestemt begivenhed via bet365 Live billeder anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed via Live billeder fra landet, hvor du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os. | Regler & Vilkår gælder

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Denne er artikel er skrevet som en nyhed med informativt indhold. Sektionen, som omhandler live streaming, odds, bonusser er lavet for at hjælpe vores brugere til forstå, hvor de kan live streame, og spille på kampen. Vær venligst opmærksom på, at mesterbold.dk har indtjening igennem vores links til live streaming, odds og bonus-sektioner.

Åbn en konto hos bet365 i dag og udnyt vores 100% Åbningstilbud.*

1. bet365

100% op til 500KR

2. Mr Green

100% op til 1000KR

3. LeoVegas

Risikofrit spil på op til 500 KR

4. Nordicbet

100% op til 500KR

5. Betsafe

100% op til 1000KR

6. Bethard

Sponsoreret indhold | Regler & vilkår gælder | +18 | Bonus kun for nye spillere

Risikofrit spil på op til 500 KR

Nordicbet

x

Sponsoreret indhold | Regler og vilkår gælder | + 18 | Bonusser gælder kun nye spillere