Lars Madsen photo
Lars Madsen

- 26 sep, 2018

Optakt til Tottenham – Watford

Læs vores optakt til Carabao Cup-kampen Tottenham – Watford, og find odds og live stream.

Sådan live streamer du Tottenham – Watford

  1. Gå til bet365
  2. Opret en konto
  3. Find live streaming

Du har muligheden for at live streame Carabao Cup-kampen mellem Tottenham og Watford direkte med mobil, pc eller tablet.

Opret en profil hos bet365, som i øvrigt live streamer mange tusinde fodboldkampe hvert år, og kom i gang.

Se Tottenham – Watford hos bet365 her!

Tottenham vil nok spare profiler imod Watford

Carabao Cup-kampen kommer for Spurs midt i tæt kampprogram med masser af Premier League- og Champions League-kampe.

Kampen er den fjerde på 11 dage for Spurs, og derfor vil manager Mauricio Pochettino nok spare nogle af de største profiler.

Harry Kane har virket en smule træt efter en lang sæson, som blev afsluttet med en udmattende VM-slutrunde, og det vurderes, at han bliver sparet imod Watford.

Derfor får Fernando Llorente nok chance for start, da Vicent Janssen er skadet. Både Hugo Lloris og Michel Vorm sidder ude med skader, og derfor vil tredjemålmand Paulo Gazzaniga nok vogte buret.

Christian Eriksen har sjældent problemer med sit helbred, og de fleste forventer, at han starter inde onsdag aften.

Læs også: Verdens dyreste fodboldspillere!

Tottenham mangler en hjemmebane

Tottenham har i teorien hjemmebanefordelen imod Watford, men kampen afvikles på Stadium MK, som ligger omkring 50 kilometer fra White Hart Lane.

Tottenhams nye stadion skulle egentlig være taget i brug nu, men det er endnu en gang blev udskudt. Tottenham har i mellemtiden lejet sig ind på Wembley, men da det dannede rammen om den store boksekamp med Anthony Joshua som vinder i weekenden, så var det ikke en mulighed.

Stadium MK ligger nordvest for London, og er egentlig tættere på Watfords stadion end Tottenhams, så det er svært at sige, hvor stor hjemmebanefordelen bliver for Tottenham.

Læs også: Flest landskampe for Danmark!

Watford har lige slået Tottenham i Premier League

Det er ikke længe siden, at Tottenham og Watford senest mødte hinanden. Det skete i en Premier League-kamp i starten af september, og det skulle vise sig at være en vanskelig kamp for Tottenham-holdet.

Efter en målløs første halvleg, så kom Tottenham foran efter 52 minutters spil, da Abdoulaye Doucouré lavede et selvmål.

Watford-spillerne mistede dog ikke modet af den grund, og et kvarter senere udlignede Watford-ikonet Troy Deeney til 1-1.

Kort efter scorede den nordirske midtstopper Craig Cathcart til 2-1, som blev kampens resultat.

Nederlaget imod Watford blev starten på en dårlige stime for Tottenham, som også tabte de efterfølgende to kampe imod Liverpool og Inter, men Spurs fik tre vigtige point imod Brighton i weekenden.

Læs også: Grimmeste frisurer i fodbold!

Tottenham – Watford: Odds

Hvis du alligevel vil live streame Tottenham – Watford, så kan du også overveje et spil på kampen, og du kan få følgende odds hos bet365 (fra 26/09 – 15.45):

  • Tottenham: 1.55
  • Uafgjort. 4.20
  • Watford: 6.50

Spil på kampen og live stream Tottenham – Watford lige her!

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2434 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.