Tyskland Danmark U21 live stream: Skæbnekamp for Danmark

Selvom mange af de store ligaer ligger stille, er der fortsat et væld af god fodbold du kan live streame. I Rusland spiller de nuværende stjerner Confederations Cup, mens fremtidens superstjerner er samlet i Polen for at spille U21 EM.

Du kan streame Tyskland Danmark U21 live online og på alle formater. Ved eksempelvis at live streame Tyskland Danmark U21 direkte på mobil eller tablet har du altid fodbolden lige ved hånden og er ikke afhængig af at være hjemme foran dit TV.

Danmark med ryggen imod muren

Det danske U21 landshold gav sig selv en svær start på U21 i Polen, da de åbnede med et nederlag på 2-0 til Italien. Italien en af de helt store favoritter til at vinde U21 i Polen, men måden Danmark tabte på må alligevel give landstræner Niels Frederiksen noget at tænke på.

Godt nok havde truppen op til kampen været voldsomt plaget af en virus, der gjorde de rød/hvide talenter ude af stand til at opholde sig andre steder end på toilettet, men at man kun får registreret et enkelt skud på mål er ikke ok.

Den meget omtalte virus gjorde blandt andet forsvarsspiller Jakob Blåbjerg ude af stand til at spille. Hans fravær understregede kun det defensive udgangspunkt fra danskerne, da Mads Pedersen som netop har forlænget sin kontrakt med FC Nordsjælland blev valgt fra til fordel for den noget tungere Jacob Rasmussen.

Resultatet blev, at Danmark aldrig tude meget andet end at forsvare sig til 0-0, og den går ikke, hvis man vil videre fra en gruppe med så mange gode spillere.

Derfor står Danmark også med ryggen imod muren inden mødet med Tyskland.

Tyskland fører gruppen

De tyske knægte åbnede med en planmæssig sejr over Tjekkiet på 2-0. Med en trup proppet med profiler fra Bundesligaen fik Tyskland aldrig rigtig sved på panden.

Specielt Max Meyer og Serge Gnabry springer i øjnene, når man kigger ned over den tyske trup, og det var da også de to, som stod for scoringerne.

Selv med et brændt straffespark ændrer det ikke ved det samlede indtryk af, at Tyskland endnu engang er iblandt dem, som kan gå hen og vinde U21 EM.

Danmark skal turde prøve

Der er ikke nogen tvivl om, at Danmark skal levere noget overnaturligt, hvis vi skal have en chance imod Tyskland. Kun førstepladsen er sikre på at gå videre fra gruppespillet, og da man må formode, at Italien slår Tjekkiet, kan tyskerne ikke vide sig sikre på førstepladsen med mindre, at de vinder over Danmark.

For at det ikke skal være løgn kan antallet af mål også meget vel komme i spil, da både Italien og Tyskland vandt med 2-0 i deres første kamp.

Men presset til en sejr vil landstræneren ikke ændre sin taktik voldsomt.

– Det vil være rent selvmord at flyve frem over stepperne. Når man møder et hold, som er rigtig stærkt, skal vi sikre, at strukturen er på plads. Det er sådan, man et slår et hold, der måske er dygtigere end en selv, forklarede Niels Frederiksen på et pressemøde ifølge bt.dk, hvor han dog samtidig understregede, at man skulle have noget mere ud af det fremadrettede spil.

– Vi skal stadigvæk forsvare os godt, og så skal vi være bedre til at skabe chancer, end vi var mod Italien. Vi vil investere en smule mere på den sidste tredjedel af banen. Lød det fra landstræneren.

Om vi får mere end et enkelt skud på mål, som var det, der blev registreret imod Italien, får vi svar på tirsdag aften, når de danske drenge går på banen imod Tyskland til den anden gruppekamp ved U21 i en kamp du kan streame direkte på alle formater.

Sådan ser du Tyskland Danmark U21 EM live

Ligesom det er tilfældet med A-landsholdet, så er det Discovery Denmark, der har købt rettighederne til at vise alle Danmarks kampe ved U21 EM.

Det betyder, at du skal have EuroSport1 som en del af din Tv-pakke, hvis du vil kunne følge de danske talenter i aktion i Polen.

Men du kan også vælge at live streame alle kampe. Dette gøres igennem dplay.dk, der er Discoverys streamingtjeneste.

Her koster en sportspakke 159 kroner om måneden, og giver ud over de danske landshold også adgang til kampe fra Premier League og La Liga.