Den kulisse de diskede op med i Istanbul til det første af de to opgør i ottendedelsfinalen i Champions League kan nærmest ikke beskrives med ord

Med larmende lægter, som leder tankerne tilbage på oldtidens gladiatorkampe, er fodbold i Tyrkiet altid et spørgsmål om liv og død

Det er hvad Gigi Boffon kalder spicy, og i så fald må det være som at stikke tungen ned i en flaske med tabascosauce

mand, er der et billede fra Türk Telekom Arena

Og spillerne startede i et lige så hektisk tempo, som støjniveauet var højt

Schalke 04 stillede i en udpræget offensiv opstilling

Det virkede som om, at tyskerne godt vidste, at de har problemer i forsvaret

De har lukket et hav af mål ind siden vinterpausen, blandt andet har de indkasseret 13 mål ind i de seneste fem kampe, og et angreb er som sagt det bedste forsvar

Der skulle da heller ikke gå mere end cirka 60 sekunder, før tyskerne for første gang viste, hvad de ville

Et hovedstød omkring den tilbagevendte Huntelaar var tæt på at blive farligt, men den tyrkiske målmand Muslera kom godt ud, og så gik det lynhurtigt den anden vej

I det hele taget blev kampen startet i et tempo, der mindede mere om ishockey i NHL, end det man normalt ser på end græsplæne

Efter 11 minutter eksploderede stadion, da Burak Yilmaz bragte hjemmeholdet foran

Den hollandske superstjerne Wesley Sneijder lavede en halvsvær aflevering i feltet, som den tyrkiske topscorer tog perfekt med sig, og så stod den 1-0

Kun fire minutter senere var det tæt på, at gæsterne havde fået reduceret

På et hjørnespark var det igen Huntelaar og Matip, som var ved at falde over hinanden ved den fjerneste stolpe og ikke fik afsluttet, mens bolden sejlede forbi dem og forbi mål

I kampen mellem Real Madrid og Manchester var der masser af fokus på Cristiano Ronaldos fortid i England

Den kan man så her tage og gange med en hel barndom

Den tyrkiske kantspiller Hamit Altingtop er født i Gelsenkirchen, hvor Schalke 04 holder til og spillede i klubben fra 2003, og til han blev solgt til Bayern München i 2007

Da kampen gik ind i sit 20 minut, var han ved, at blive helt mod sin tidligere klub

Først var det dog Drogba, som fra en helt skør vinkel var tæt på

På returbolden var det så netop Altintop, som kunne have lavet en regulær klassekasse, men den tog overlæggeren

Som halvlegen skred frem, kom der lidt mere ro på tingene dog uden, at det tog chancerne fra nogen af holdene

Her var absolut ikke tale om to mandskaber, hvor der var gået kedelig playoff taktik i den, nej tværtimod, havde begge hold fået blæst til angreb af deres hærfører i det tekniske felt

Kort før pausen bragte Jermaine Jones balance i tingene, da han på en vidunderlig aflevering fra Farfan kunne hamre bolden i mål

Efter pausen startede det hele lidt mere roligt

Tyrkerne havde taget Wesley Sneijder ud, hvilket var tydeligt i deres opspil

Som kampen nærmede sig de 60 minutter havde tyskerne fået godt fat i både de 11 mand på banen og 12

manden på lægterne

Spillet på banen blev også, som halvlegen skred frem, tydeligt præget af et efterhånden noget ramponeret græstæppe

Hvor de første 45 minutter var en pose af bland-selv-slik, hvor der kun er guld, blev de sidste en noget mere påpasselig affære, hvor hver af holdene kun glimtede sporadisk