Lars Madsen photo
Lars Madsen

- 22 nov, 2018

Superligaen er tilbage: AaB besøger Vejle fredag aften

Vejle aab live streaming

Læs vores optakt til Superliga-kampen mellem Vejle og AaB, og find odds, skader og live streaming.

AaB er favoritter i Vejle

Superligaen er endelig tilbage efter en pause på næsten to uger. Vi lægger ud med en ganske interessant kamp på Vejle Stadion mellem to hold, der ikke har været for godt kørende på det seneste.

Vejle har kun vundet tre af sæsonens 16 Superliga-kampe. De kom dog alle tre på hjemmebane imod Hobro, Esbjerg og AC Horsens, men de har samtidigt tabt fire af de seneste fem kampe, og de fik tæsk på MCH Arena imod FC Midtjylland sidst, de var i aktion i Danmarks bedste fodboldrække.

Det ser selvfølgelig bedre ud for AaB, som ligger på syvendepladsen med 21 point efter 16 kampe, men det er heller ikke mange kampe, de har vundet på det seneste.

AaB har døjet en del med skader, blandt andet til rutinerede og vigtige Rasmus Würtz, men kaptajnen er tilbage, og bør starte inde på den centrale midtbane fredag aften.

Læs også: Superligaens dyreste spillere nogensinde!

AaB har været stærke på udebane

AaB har gang i endnu en middelmådig sæson, men de har faktisk været relativt stærke på udebane i Superligaen.

Det er kun FC København, der har vundet flere point på fremmed græs end AaB, som har fået 13 point i otte udekampe.

AaB tabte 0-4 i Parken, hvor de blev kørt midtover, men derudover har det set fornuftigt ud.

Man kan forvente et lidt passivt AaB-hold, som kommer til at have bolden mere end Vejle, men som ikke satser ret meget offensivt.

Efter to sejre på 5-0 imod Hobro og FC Roskilde, har AaB spillet 2-2 og 1-1 imod hhv. AGF og FC Nordsjælland i de to seneste udekampe.

Faktisk er den omtalte 5-0-sejr imod Hobro den 23. september deres seneste sejr i Superliga-regi, så de har i den grad brug for tre point.

Læs også: Alle danske trænere i udlandet!

Sormani er fortsat på sidelinjen

Vejle må undvære cheftræner Adolfo Sormani imod AaB. Han har været indblandet i adskillige disciplinærsager i indeværende sæson, men den seneste fik bægeret til at flyde over.

Han var i forvejen henvist til sidelinjen, og havde derfor ikke tilladelse til at kommunikere med sine assistenter eller spillere.

Det fik dog ikke den italienske træner til at lade være, og selvom han og assistenten havde maskeret sig, så var det tydeligt at se, hvad der foregik.

Han blev straffet med yderligere fem dage på tilskuerpladserne, og AaB-kampen bliver den anden, han afsoner.

Vejle – AaB: Skader

Ylber Ramadani har brækket hånden, og det forventes ikke, at han bliver klar til kampen. Det svenske tårn Gustaf Nilsson bør ligeledes sidde ude.

AaB må undvære Wessam Abou Ali, Mathias Ross, Marco Ramkilde og Magnus Christensen, hvoraf det vel reelt set kun er sidstnævnte, der bliver savnet.

Vejle – AaB: Odds

Bookmakerne holder AaB som relativt store favoritter til at vinde i Vejle, og du kan få følgende odds hos bet365 (pr. 22/11 – 09.50):

  • Vejle: 3.60
  • Uafgjort: 3.25
  • AaB: 2.10

Vejle – AaB: Live Streaming og TV

Du kan både se Vejle – AaB i TV og med online live streaming. Hvis du se Vejle – AaB i TV, så skal du slå ind på TV3 Sport. Vil du live streame Vejle – AaB online, så skal du oprette en bruger hos Viaplay.

Læs mere om at se fodbold i TV her!

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2424 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.