Lars Madsen photo
Lars Madsen

- 19 okt, 2018

FCK er tilbage i Vejle efter 10 år

Læs vores optakt til Superliga-kampen mellem Vejle og FCK, find odds, live streaming og meget mere!

Vil du se fodbold online? Gør det på Bet365!

For at streame hos Bet365 skal du have en finansieret spillekonto eller have bettet inden for de sidste 24 timer. Bemærk, at nogle dele af det, der udbydes, kan være blokeret af din IP-adresse. 18+ – Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu

Vejle og FCK spiller om TV-penge

Der venter en spændende kamp søndag eftermiddag på Vejle Stadion, når Superliga-favoritterne fra FC København kommer på besøg.

Det handler om Superligaens 13. spillerunde, og betyder dermed, at vi når halvvejs igennem grundspillet.

Dermed har alle de 14 Superliga-mandskaber nu mødt hinanden, så man kan begynde at drage de første konklusioner.

Endnu mere betydningsfuldt er det, at den første af tre årlige udbetalinger af TV-penge sker umiddelbart efter rundens sidste kamp på mandag.

Der skal uddeles over 90 millioner til de 14 klubber, og flere af de hold, der ligger midt i rækken kan der være kæmpe forskel på sejr og nederlag.

FC København er sikre på at ende i top to, så det betyder givetvis en smule mindre, men det er virkelig noget som diverse direktører holder vågent øje med.

Profiler tvivlsomme hos både Vejle og FCK

Der er tvivl om nogle af de helt store profiler hos både Vejle og FCK før kampen.

Vejles største profil i denne sæson har været Allan Sousa, som desværre blev skadet imod Randers den 28. september.

Vejle spillede en pokalkamp imod Nykøbing i landskampspausen, og her spillede de også uden den brasilianske angriber, som dermed også er tvivlsom til kampen imod FCK.

Sikkert er det dog, at Vejle må undvære den faste wingback, Viljormur Davidsen, som sidder ude med karantæne, og han misser dermed sin første kap i denne sæson.

FC København har måtte undvære Viktor Fischer i de sidste to kampe inden landskampspausen, og han var heller ikke med i træningskampen imod HIK.

FCK vandt dog de to kampe imod Bordeaux og Randers med hhv. 2-1 og 4-0, og med de fine erstatninger, så skal de også være i stand til at vinde uden Fischer.

FCK kommer til at sidde på spillet

Man kan forvente et kampbillede, hvor FC København kommer til at være mest på bolden. Vejle har ved flere lejligheder stået relativt lavt, og træner Adolfo Sormani har vist sig som en dygtig taktiker, der sætter pris på en stabil defensiv.

Det er ikke fordi, FCK kommer til at kaste alle mand frem, men det er forventeligt, at de kommer til at have bolden omkring 60 % af tiden.

Peter Ankersen og Nicolai Boilesen vil trække langt frem på banen, og slå en masse indlæg imod Dame N’Doye, som er meget svær at styre for alle forsvarsspillere.

Det bliver nok ikke ren indianerfodbold med chancer med mange chancer i begge ender, men vi bør få nogle mål.

Vejle – FCK: Odds

Hvis du alligevel vil live streame kampen mellem Vejle og FCK, så kan du også overveje et odds på kampen. Du kan få disse odds hos bet365 (pr. 19/10 – 11.30):

  • Vejle: 6.00
  • Uafgjort: 4.33
  • FCK: 1.50

Vejle – FCK: Live stream og TV

Du kan både se Vejle – FCK med live streaming og i TV. Vil du se fodbold i TV, så skal du slå over på Canal 9. Vil du live streame Vejle – FCK, så skal du oprette en profil hos Dplay.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2424 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.