Lars Madsen photo
Lars Madsen

- 28 feb, 2019

DBU Pokalen: Optakt til Vendsyssel – Brøndby

fodbold i nettet

I vores optakt til DBU Pokal-kampen mellem Vendsyssel og Brøndby finder du forventede startopstillinger, live streaming, odds og meget mere!

Vil du streame fodbold? Gør det på Bet365!

Indbetal penge til at spille med for at se fodbold direkte!

For at streame hos Bet365 skal du have en finansieret spillekonto eller have bettet inden for de sidste 24 timer. Bemærk, at nogle dele af det, der udbydes, kan være blokeret af din IP-adresse. Regler og vilkår gælder – 18+.

Brøndby skal hævne nederlag imod Vendsyssel

Brøndby og Vendsyssel mødte senest hinanden i den sidste efterårsrunde i Superligaen. Brøndby var kæmpe favoritter efter at have vundet de forrige fem kampe på stribe, og de kom endda også foran to gange.

Alligevel endte Vendsyssel med at vinde 3-2 efter, at Sander Fischer scorede på et straffespark i overtiden.

Det var en skuffende afslutning på et dårligt efterår for Brøndby, og det er virkelig irriterende at indlede en to måneder lang vinterpause med et nederlag på hjemmebane imod Superliga-debutanterne fra Vendsyssel.

Man må gå ud fra, at Brøndby-holdet, som stadig har en del at bevise helt generelt, har lyst til at hævne den skuffende kamp.

Derudover betyder pokalturneringen ret meget i Brøndbys nuværende situation, hvor de maksimalt kommer til at få en tredjeplads i Superligaen.

En pokaltitel kan være et fint plaster på såret for de forsvarende pokalvindere.

Prøv vores fodboldquiz: Hvor mange Superliga-topscorere kan du nævne?

Vendsyssel har overrasket imod storklubberne

Der var ikke store forventninger til Vendsyssel i denne sæson af Superligaen. De slog Lyngby over to playoff-kampe, men har stadig en trup, der ikke har mange Superliga-kampe på rygraden.

De ligger i bunden af Superligaen, og kommer med garanti til at spille nogle giftige kampe i slutningen af sæsonen, men de har faktisk været overraskende gode imod topholdene.

Udover den omtalte kamp imod Brøndby, så har de utroligt nok fået fire point i to kampe imod FCK.

Vendsyssel vandt 2-1 på hjemmebane imod FCK efter at have været bagud, og i mandags spillede de 1-1 i Parken. De var en mand i undertal i størstedelen af kampen efter, at Francisco Junior fik en håbløs udvisning i første halvleg.

Hans karantæne overføres dog ikke til DBU Pokalen, hvorfor han også er udtaget til truppen imod Brøndby.

En trup, der ikke inkluderer Jeppe Svenningsen, Mikkel Frankoch, Sebastian Czajkowski og Benjamin Källman, som sidder ude med diverse skader.

Brøndby blandt 21 børsnoterede klubber i Europa: Se alle her!

Brøndby får god støtte på tribunen

Vanen tro, så får Brøndby god opbakning af deres fanatiske fans. Udebaneafsnittet plejer at være fyldt, når Brøndby spiller om det så er i Farum eller Hjørring, men en pokalkamp i Nordjylland torsdag aften kl. 19.00 er ikke ligefrem indbydende.

Da Vendsyssel er i gang med at bygge et nyt udebaneafsnit bag det ene mål, så bliver de gæstende fans midlertidigt placeret på langsiden, og der er plads til 750 mennesker.

Billeterne blev udsolgt onsdag, og da Vendsyssel ikke just har en stærk fankultur, så kan Brøndby høre deres tilskuere kampen igennem, hvilket man ikke skal undervurdere betydningen af.

Top 10: Flest tilskuere i Skandinavien!

Vendsyssel – Brøndby: Forventede startopstillinger

Vi forventer følgende startopstillinger til Vendsyssel – Brøndby:

Vendsyssel

Michael Tørnes

Alexander Juel Andersen – Sander Fischer – Andreas Kaltoft – Søren Henriksen

Morten Knudsen – Matti Steinmann – Francisco Junior

Lucas Jensen – Moses Opondo – Tiémoko Konaté

Brøndby

Marvin Schwäbe

Jens Martin Gammelby – Paulus Arajuuri – Benedikt Röcker – Anthony Jung

Josip Radosevic

Hany Mukhtar – Lasse Vigen

Simon Hedlund

Kamil Wilczek – Mikael Uhre

Vendsyssel – Brøndby: Odds

Du kan selvfølgelig oddse på pokalkampen mellem Vendsyssel og Brøndby, og du kan få følgende odds på kampen hos bet365 (odds fra 28/02 – 10.15):

  • Vendsyssel: 5.50
  • Uafgjort: 4.33
  • Brøndby: 1.53

Find odds tips på fodbold og andet sport!

Vendsyssel – Brøndby: Live Stream & TV

Du kan både se Vendsyssel – Brøndby med online live streaming og i TV. Er du mest til at se fodbold i TV, så skal du slå ind på TV3+.

Vil du hellere live streame Vendsyssel – Brøndby online, så kan dette gøres hos Viaplay.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2434 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.