Lars Madsen photo
Lars Madsen

- 28 sep, 2018

Optakt til Vendsyssel – FC København

Læs vores optakt til Superliga-kampen mellem Vendsyssel og FC København, find odds, og se kampen med live stream.

FCK skal vinde sikkert imod Vendsyssel

Søndagens tidlige kamp spilles i Hjørring, hvor Vendsyssel og FC København mødes. De to klubber mødte hinanden i Sydbank Pokalen i forrige sæson, men har aldrig nogensinde mødt hinanden i Superligaen.

Kampen spilles allerede klokken 12, så de københavnske fans skal meget tidligt op, men det bør ikke være et emne for spillerne.

Der er selvfølgelig klasseforskel på oprykkerne fra Vendsyssel og Danmarks bedste fodboldhold, FC København, men derfor kan det sagtens blive en vanskelig kamp for FCK alligevel.

Læs også: Top 10: Verdens dyreste fodboldspillere.

Hårdt FCK-program

FC København er nemlig midt i et ekstremt hårdt kampprogram. I torsdags var de i Århus for at spille imod Viby, hvem de besejrede stensikkert med 3-0.

De fik endda lejlighed til at spare hele syv af de bærende profiler på holdet, og derfor kommer Viktor Fischer, Dame N’Doye, Carlos Zeca, Nicolai Boilesen, Denis Vavro, Peter Ankersen og Jesse Joronen med friske stænger til Vendsyssel.

Til gengæld spillede Rasmus Falk og Pieros Sotiriou, og derfor kan man tvivle på om de får 90 minutter i søndagens kamp.

Derudover, så venter der FCK en endnu vigtigere kamp på torsdag, hvor de rejser til Bordeaux i Europa League.

FC København har brug for samtlige spillere, hvis de skal skabe et resultat imod franskmændene, og vi bringer selvfølgelig en optakt til kampen her på Mesterbold.

Læs også: Top 10: Verdens største fodboldstadions.

Første møde i Superligaen

Vendsyssel har aldrig nogensinde været i Superligaen før, og de har naturligt nok ikke være i stand til at møde FCK på den måde, men til gengæld har de to hold spillet en pokalkamp.

Vi skal tilbage til 2016/2017-sæsonen, hvor FCK var historisk gode. Der skulle trækkes lod om semifinalerne i Sydbank Pokalen, og FCK, Vendsyssel, FC Midtjylland og Brøndby var i bowlen.

FCK fik en fantastisk lodtrækning, da de skulle møde Vendsyssel, og de vandt kampen sikkert 2-0 på mål af Jan Gregus og Kasper Kusk.

Vendsyssel er dårligt kørende

De fleste forventede, at Vendsyssel ville være Superligaens dårligste hold i denne sæson. Oprykkerne markerede sig dog hurtigt ved at vinde de første to kampe med 3-2 over OB og 3-2 imod Esbjerg.

Siden har det dog knebet for nordjyderne, som ikke har vundet i Superligaen siden den anden spillerunde.

Siden har Vendsyssel spillet uafgjort imod Vejle, AGF og Hobro, mens de har vundet imod Egen og Hundested i Sydbank Pokalen.

Vendsyssel – FCK: Odds

FC København er selvfølgelig vurderet som store favoritter imod Vendsyssel. Størstedelen af profilerne blev sparet i midtugens pokalkamp, og selvom der venter en svær Europa League-kamp på torsdag, så bør de stadig være i stand til at besejre Vendsyssel uden de store problemer.

Du kan få følgende odds hos bet365 (fra 28/09 – 13.30):

  • Vendsyssel: 9.00
  • Uafgjort: 5.00
  • FCK: 1.33

Spil på kampen hos bet365 her!

Vendsyssel – FCK: Live Stream

Du kan live streame kampen mellem Vendsyssel og FCK online. Du skal blot have en profil hos Viaplay, og du kan oprette din profil her.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2434 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.