zenit fck live streaming

Der venter en meget spændende Europa League-kamp torsdag aften i Sankt Petersborg, når FCK besøger Zenit. Kan FCK vinde i Rusland?

Læs vores optakt til Zenit - FCK, og bliv klogere på live streaming, forventede startopstillinger, odds og meget mere.

FCK må ikke tabe til Zenit

Der står meget på spil i torsdagens Europa League-kamp på imponerende Gazprom Arena, som er blandt verdens dyreste og flotteste stadions.

Som det ser ud i Europa Leagues gruppe C, så kan FCK ikke rigtigt tåle et nederlag imod Zenit. Det vil ikke sende dem endegyldigt ud, men vi er tæt på.

Zenit fører gruppen med otte point, mens Slavia Prag ligger lige efter med syv point. FCK er på tredjepladsen med fem point, og Bordeaux ligger sidst med et point.

Vinder Zenit over FCK, mens Slavia Prag slår Bordeaux, så er det forbi for Superligaens førerhold. Skulle Slavia Prag omvendt tabe i det franske, så er det helt åbent før den sidste runde, hvor FCK tager imod Bordeaux hjemme i Parken.

Indbyrdes opgør tæller som bekendt før målscore i de europæiske gruppespil, og her er FCK dårligere end Slavia Prag, så de skal faktisk overhale tjekkerne, hvis de vil videre til 1/16-finalerne i 2019.

Fin FCK-optakt

FC København varmede op til kampen med en regulær topkamp hjemme i Superligaen. De tog imod FC Midtjylland hjemme i Parken i en direkte kamp om førstepladsen, som FCK vandt 2-1.

Robert Skov udnyttede det straffespark, som han selv fremtvang på Erik Sviatchenko, i første halvleg. Siden udlignede FCM på et selvmål af Jan Gregus, som dog rettede op på det ved at score til 2-1 kort efter.

Hverken Nicolai Boilesen, Viktor Fischer eller Pieros Sotiriou var med fra kampens start. Det vurderes, at Boilesen og Fischer fortsat vil sidde ude til Zenit-kampen, mens Sotiriou bør blive klar.

Cyprioten kom ind fra bænken i stedet for en anonym Jonas Wind i FCM-kampen, og bør blive foretrukket, hvis ellers fysikken holder.

Meget stærkt Zenit-hold

Zenit spillede ligeledes en vigtig kamp i den nationale række søndag. De tog imod topholdet fra Rostov hjemme i Sankt Petersborg.

Sebastian Driussi scorede til 1-0 efter 12 minutter, mens Alexandr Erohkin scorede til 2-0, som blev kampens slutresultat.

Med sejren så har Zenit blot fortsat jagten på mesterskabet. De fører den russiske Premier League med 34 point efter 15 kampe, og de har en meget imponerende spillertrup at råde over.

Offensiven er præget af sydamerikanske profiler, hvor man særligt skal holde øje med Sebastian Druissi. Han plejer at spille ved siden at det russiske fyrtårn Artem Dzyuba, som er en kæmpe stjerne i hjemlandet.

Det siger meget, at en spiller som Claudio Marchisio ikke får fast spilletid på holdet på trods af alderen. Anfører er den tidligere Chelsea-profil Branislav Ivanovic.

Zenit – FCK: Forventede startopstillinger

Vi forventer følgende startopstillinger til Zenit – FCK:

Zenit: Andrey Lunev – Branislav Ivanovic, Emmanuel Mammana, Neto, Evgeny Chernov – Leandro Paredes, Daler Kuzyaev – Robert Mak, Sebastian Driussi, Alexandr Erokhin – Artem Dzyuba.

FCK: Stephan Andersen – Peter Ankersen, Denis Vavro, Andreas Bjelland, Pierre Bengtsson – Robert Skov, Carlos Zeca, Rasmus Falk, Nicolaj Thomsen – Pieros Sotiriou, Dame N’Doye.

Zenit – FCK: Odds

Pr. 26/11 - 12.31 kan du få disse odds hos bet365:

  • Zenit: 1.70
  • Uafgjort: 3.60
  • FCK: 5.00

Læs vores tip til Zenit - FCK her!

Zenit – FCK: Live streaming og TV

Du kan både se Zenit – FCK i TV og med online live streaming. Kampen sendes på 6’eren, hvor optakten begynder 18.00. Vil du live streame Zenit – FCK, så skal du oprette en bruger hos Eurosport Player.

* VIGTIG MEDDELELSE – Mesterbold.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se, grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 og indbetaler til din konto for at kunne se en bestemt begivenhed via bet365 Live billeder anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed via Live billeder fra landet, hvor du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os. | Regler & Vilkår gælder

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Denne er artikel er skrevet som en nyhed med informativt indhold. Sektionen, som omhandler live streaming, odds, bonusser er lavet for at hjælpe vores brugere til forstå, hvor de kan live streame, og spille på kampen. Vær venligst opmærksom på, at mesterbold.dk har indtjening igennem vores links til live streaming, odds og bonus-sektioner.

Åbn en konto hos bet365 i dag og udnyt vores 100% Åbningstilbud.*

1. bet365

100% op til 500KR

2. Mr Green

100% op til 1000KR

3. LeoVegas

Risikofrit spil på op til 500 KR

4. Nordicbet

100% op til 500KR

5. Betsafe

100% op til 1000KR

6. Bethard

Sponsoreret indhold | Regler & vilkår gælder | +18 | Bonus kun for nye spillere