For Zlatan da osse!

Hvad kan de egentligt, de parisere? Det spurgte vi nok alle om inden kampen i mellem Valencia og Paris Saint-Germain på Mestalla tirsdag aften

Og svaret var ganske tydeligt: Ret meget! Valencia havde nok bolden mest, men de formåede aldrig at omsætte det til chancer

Anfører Roberto Soldado lå alene fremme, og han var i menneskehænder mod Mamadou Sakho og Alex, som slog alt væk, der mindede om et tiltag til en chance

I det hele taget stod PSGs forsvar meget stærkt på nær anfører Cristophe Jallet, der var rystende svag i højre side

Det var brasilianeren Lucas til gengæld ikke lidt længere fremme på banen, og han fik også kampens første gode chance efter otte minutter, da Adil Rami hårdt, men fair, tacklede Zlatan Ibrahimovic, så bolden røg hen til Lucas, som hamrede den på stolpen uden chance for Valencia-målmand Vicente Guaita

Tre minutter senere var bolden så i kassen bag Guaita, da Javier Pastore og Ezequiel Lavezzi flot spillede et-to bandespil i højre side, Lavezzi driblede sig fri og hamrede kuglen utageligt over i modsatte side

Det tog Valencia lidt tid at komme sig over, men langsomt fik de maset sig tilbage i kampen

Portugisiske Joao Peirera havde gode indlæg fra højre, men der kom aldrig rigtig nogen frem til dem

Spillet foregik meget over midten, hvor Ever Banega nok ville meget, men fik for lidt ud af det

Til gengæld mistede han bolden efter 26 minutter midt på banen til den lille Marco Verratti, som spillede den flot til Zlatan i venstre side, og hans indlæg blev mødt af en flugter fra Lucas, men langt over

Lucas var dog ikke færdig med at gøre opmærksom på sig selv, og tre minutter før pausen driblede han sig flot forbi Andres Guardado i højre side og smækkede bolden knaldhårdt ind foran, hvor Javier Pastore ikke ramte bolden helt rent, men den gik via keeper Guaitas venstre ben i nettet til 0-2

Valencia-manager Ernesto Valverde reagerede i pausen ved at hive Jonas og Banega ud og sendte Sergio Canales og Nelson Valdez på græstæppet for at vende slaget

Det skabte også et godt pres mod PSGs mål, hvor Valdez havde et godt hovedstød, som Sirigu fik fistet over med besvær

Sergio Canales fik sat lidt fart i opspillet med sine driblinger, mens Sofiane Feghouli knoklede her, der og alle vegne for at sætte Los Che op til chancer, men rigtig farligt blev det aldrig

Til gengæld slog PSG en del kontraer, hvor både Lavezzi og Zlatan havde kæmpe chancer for at gøre det til både 3-, 4-, og 5-0

Man skulle hele 75 minutter ind i opgøret, før Valencia fik deres store chance, da Valdez endelig fik vristet sig fri af Alex, men han fik sendt sit forsøg i sidenettet tæt inde under mål

Bedst som man troede, at kampen var lukket, så sendte Tino Costa en sukkerbold ind i feltet på et frispark, som Adil Rami hoppede op og sendte i nettet med venstre fods yderside

Det var åbenbart for meget for Zlatan, som spillet også var gået lidt udenom

Først lavede han frispark på Daniel Parejo, og så stemplede han Guardado over foden

Mexicaneren overspillede, men det efterfølgende røde kort var helt i orden, da Zlatan førte stemplingen igennem

Dermed sluttede en stille kamp ret dramatisk med en 2-1 sejr til PSG og en udvisning til Zlatan, som pariserne altså må undvære i returkampen på Parc de Princes onsdag den 6