Kan Bristol City skabe sensationen i Carabao Cup?

Læs vores optakt til Carabao Cup-kampen Manchester City – Bristol City, find odds, og live stream kampen på nettet.

Hvordan live streamer man Manchester City – Bristol City?

Du kan se Carabao Cup-kampen mellem Manchester City og Bristol City direkte på live stream hos bet365. Opret en bruger, og indsæt mindst 50 kroner på kontoen, og herefter vil du have adgang til en stor verden af live streaming. Du kan blandt andet se engelsk pokalfodbold, Bundesligaen, La Liga og meget, meget mere.

Du kan oprette din profil her!

Manchester City er storfavoritter imod Bristol City

Der er flere klasser til forskel på de to mandskaber, og det ville være sensationelt, hvis Bristol City formår at slå Manchester City ud over to kampe.

Bristol-manager Lee Johnson udtaler, at han har set flere Premier League-hold spille med alt for stor frygt, og, at Bristol vil komme for at spille deres chance.

Mens Manchester City har fejet al modstand til siden i Premier League, Champions League og begge de engelske pokalturneringer, så lever Bristol City en anderledes rolig tilværelse i Championship, hvor de dog spiller med om oprykning til PL.

De har spillet en god sæson, men det har ikke set godt ud på det seneste.

Bristol City er gået totalt i stå

Efter en formidabel sæson, hvor de blandt andet slog Manchester United ud af Carabao Cuppen i kvartfinlane, så har Bristol nu tabt de seneste tre kampe eftertrykkeligt.

Den 30. december tabte de 1-2 på hjemmebane imod førerholdet Wolverhampton, og det var egentlig ikke så overraskende, men to dage senere fik de en snitter på hele 5-0 af Aston Villa i Birmingham.

Senest mødte de så Premier League-holdet Watford i FA Cuppens tredje runde, og de blev sendt hjem 0-3 i bagagen, og derfor venter der manager Lee Johnson et stort stykke arbejde på at forberede holdet til at møde et af verdens bedste hold, Manchester City.

Sparer Pep stjernerne?

Med tanke på Manchester Citys vanskelige og travle kampprogram, så er det altid et spørgsmål, om Pep Guardiola har tænkt sig at spare nogle af profilerne.

Man forventer i hvert fald, at Claudio Bravo, Danilo, Ilkay Gündogan og Oleksandr Zinchenko får chancen ligesom de tidligere har gjort det i Carabao Cup.

Det forventes dog, at midtbanestjernerne Fernandinho og Kevin De Bruyne samt offensivspillerne Sergio Aguero og Raheem Sterling ligeledes vil få chancen fra kampens start, og dermed kan Bristol-forsvaret se frem til en hård dag på kontoret.

Odds på Manchester City – Bristol City

Manchester City er enorme favoritter, og det kan selvfølgelig også aflæses på oddset. Selvom alle forventer, at de vinder, så vil vi slet ikke anbefale 1.11 i en pokalturnering, hvor der endda spilles en returkamp. Du kan får følgende odds hos bet365 (09/01 – 12.30):

  • Manchester City: 1.11
  • Uafgjort: 11.00
  • Bristol City: 26.00

Hvornår spilles Manchester City – Bristol City?

Manchester City – Bristol City spilles tirsdag den 9. Januar kl. 20.45 på Etihad Stadium.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2516 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.