Premier League: Optakt til Arsenal – Everton [22/05]

I vores optakt til Premier League-kampen Arsenal – Everton finder du trupnyt, startopstillinger, online live streaming, dansk TV og meget andet helt gratis.

Vil du se fodbold online? Gør det på Bet365!

For at streame hos Bet365 skal du have en finansieret spillekonto eller have bettet inden for de sidste 24 timer. Bemærk, at nogle dele af det, der udbydes, kan være blokeret af din IP-adresse. Regler og vilkår gælder – 18+.

Spinkelt Champions League håb for Arsenal

Det har været en sæson fyldt med op og nedture for Arsenal. I nogle perioder var man sikre på at Arsenal ville løbe væk med den sidste Champions League plads via ligaen og så kom der nogle perioder hvor det lå til Tottenham, som har været Arsenals største konkurrence til 4. pladsen denne sæson. Nu ser det ud til at vi er i en af de nedture for Arsenal. Det ser rigtig svært ud for dem at få den sidste top 4 plads i ligaen.

Dette skyldtes at Tottenham ligger på 4. pladsen med 68 point, imens Arsenal ligger på 5. pladsen med 66 point. Derfor skal Tottenham tabe i deres sidste kamp, imens Arsenal skal vinde mod Everton for at nå den eftertragtede 4. plads. Dog skal Tottenham spille mod Norwich, som for længst blev rykket ned.

Arsenal skal forsøge at besejre Everton, som for nyligt sikrede sig en plads i Premier League i næste sæson, da de vandt 3-2 over Crystal Palace og fik nok point til at de ikke kan rykke ned i år. Det er det momentum, som Everton tager med til Emirates og den nyfundet gejst, som kan blive et problem for Arsenal, som der tabte 2-0 til Newcastle i mandags, hvilket gør at de nok er meget svækket mentalt ovenpå den store skuffelse.

Arsenal har det svært mod Everton

Af en eller anden grund har Arsenal for nyligt haft det meget svært mod Everton. I bare de sidste 3 indbyrdes kampe har Everton vundet alle 3 gange. Everton vandt blandt andet 2-1 mod Arsenal tidligere i sæsonen.

Vi skal helt tilbage til 19/20 sæsonen før Arsenal sidst vandt en kamp mod Everton. Det var dengang en 3-2 sejr til Arsenal.

På søndag er den dag hvor Arsenal skal slutte deres dårlige stime mod Everton, da det er kun muligt at få en Champions League plads, hvis de får 3 point.

Richarlison er i god form

En spiller som Arsenal skal lukke ned for hvis de gerne vil have en sejr er Evertons kant/angriber Richarlison. Brasilianeren har i de sidste 5 kampe scoret 3 mål og lavet 1 assist.

Han er Evertons farligste spiller for tiden og søger altid imod mål og er ikke bleg for at prøve udefra eller fra vinkler målmanden aldrig havde forudset.

I denne sæson har Richarlison scoret 10 mål og lavet 5 assist, hvilket er meget godt, taget i betragting af at han har spillet for et nedrykningstruet hold.

Arsenal – Everton: Trupnyt

Arsenal mangler Kieran Tierney, Thomas Partey og Takehiro Tomiyasu der alle er ude med en skade.

Everton mangler Nathan Patterson, Andros Townsend, Fabian Delph og Yerry Mina grundet skader.

Arsenal – Everton: Forventet startopstillinger

Vi forventer disse startopstillinger til kampen:

Arsenal (4-2-3-1)

Aaron Ramsdale

Cedric – Ben White – Gabriel – Nuno Tavares

Mohamed Elneny – Granit Xhaka

Bukayo Saka – Martin Ødegaard – Gabriel Martinelli

Eddie Nketiah

Everton (3-4-2-1)

Jordan Pickford

Seamus Coleman – Michael Keane – Mason Holgate

Alex Iwobi – Abdoulaye Doucouré – Allan – Vitaliy Mykolenko

Anthony Gordon – Richarlison

Dominic Calvert Lewin

Se Arsenal – Everton: Live Stream & TV

Du kan se Premier League-kampen Arsenal – Everton online med live streaming hos Viaplay. Derudover sendes kampen desværre ikke i dansk TV.

Læs også!

nordicbet anmeldelse
em
Hos bookmakeren NordicBet kan du få et Super Boost på, at Danmark vinder EM i fodbold 2024. Læs mere her.
12 juni, 2024
unibet
em
Hos bookmakeren Unibet kan du vinde 25.000 kroner i kampagnen EM i nul rigtige. Læs mere her.
12 juni, 2024
dansk fodbold
em
Danmark spiller søndag sin første kamp ved EM i Tyskland, og her er modstanderen Slovenien. I vores optakt til kampen finder du trupper og bud på startopstillinger.
12 juni, 2024

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2516 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.