Serie A: Optakt og stream til Inter – Juventus

inter fans

I vores optakt til Inter – Juventus kan du læse mere om skader, karantæner, forventede startopstillinger, Serie A live streaming, dansk TV og meget andet helt gratis.

Vil du se Serie A online? Gør det hos Bet365!

For at streame hos Bet365 skal du have en finansieret spillekonto eller have bettet inden for de sidste 24 timer. 18+ – Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu

Se Inter – Juventus: Online live streaming og TV

Du kan se Serie A-kampen Inter – Juventus med online live streaming hos bet365. Ved at oprette en konto hos bet365, kan du dermed se alle kampe fra den italienske Serie A med mobil, tablet og PC.

Se Inter – Juventus her!

Vil du hellere se fodbold i TV, så kan du slå ind på TV2 Sport X, som sender kampen i dansk TV.

Inter og Juventus kæmper om Serie A-trofæet

AC Milan har været den helt store overraskelse i denne sæson, og Stefano Piolis mandskab ligger fortsat på førstepladsen i Serie A.

De har dog ikke mere end tre og syv point ned til hhv. Inter og Juventus. Sidstnævnte har endda en kamp i baghånden, så det er fortsat helt åbent.

Kigger man på de spillertrupper, så er der ingen tvivl om, at Inter og Juventus er noget stærkere end AC Milan, hvorfor de fleste forventer, at kapløbet bliver mellem dagens to hold.

Juventus har fået en elendig sæsonstart, men de har langsomt forbedret sig. De har faktisk relativt gode muligheder for at spille med om både Coppa Italia, Champions League og Serie A.

Da Inter skuffede fælt i Champions League-gruppespillet, så vil deres fokus helt klart være på Serie A-titlen, som de ikke har vundet siden 2010.

Derby d’Italia er Italiens største fodboldkamp, og under normale omstændigheder havde Giuseppe Meazza været proppet med 80.000 vilde fans.

Der bliver gabende tomt søndag aften, hvilket afgjort bør være til Juventus’ fordel.

Christian Eriksen har fået ny rolle i Inter

Det er efterhånden svært at forestille sig, at Christian Eriksen og Inter bliver et godt match. Umiddelbart skyldes det, at han ikke er en type for Antonio Conte, for der er selvfølgelig ingen tvivl om danskerens kvaliteter.

Inter har svært ved at finde en køber til Eriksen, og nu har Antonio Conte prøvet en sidste udvej. I midtugens Coppa Italia-kamp imod Fiorentina var Eriksen placeret bagest på midtbanen.

Uden yderligere sammenligning, så fik Andrea Pirlo sit andet gennembrud efter samme omskoling, men det er meget svært at sige om Eriksen skal fortsætte på den position.

Danskerens største spidskompetence er hans farlige skud samt hans evne til at sætte medspillerne op i farlige situationer.

Vi forventer, at Marcelo Brozovic starter inde på den position imod Juventus, men Eriksen bør komme på banen i løbet af anden halvleg.

Juventus er stærke imod Inter

Hele Italien ser med, når de to stærkeste mandskaber mødes. Kigger man på de indbyrdes kampe, så har Juventus været meget overlegne.

Det har Den Gamle Dame selvfølgelig været imod alle hold i Italien, men med tanke på holdets ustabilitet i denne sæson, så kunne dette være Inters chance for at vende magtbalancen.

Inter vandt senest en indbyrdes kamp imod Juventus tilbage i 2016. Det er dog kun Samir Handanovic, Ivan Perisic og Danilo D’Ambrosio, der fortsat er på Inters hold i forhold til den kamp.

I Serie A-regi har Juventus vundet fire af de seneste fem kampe imod Inter.

Inter – Juventus: Skader og karantæner

Inter mangler Danilo D’Ambrosio, Matteo Darmian og Stefano Sensi.

Juventus er noget hårdere ramt, da de må undvære Alex Sandro, Federico Chiesa, Juan Cuadrado, Matthijs de Ligt, Paulo Dybala og Weston McKennie.

Selvom Andrea Pirlo har en meget bred trup til rådighed, så er de stadig svækket markant.

Inter – Juventus: Forventede startopstillinger

Vi forventer følgende startopstillinger til Inter – Juventus:

Inter

Samir Handanovic

Milan Skriniar – Stefan de Vrij – Alessandro Bastoni

Achraf Hakimi – Nicolo Barella – Marcelo Brozovic – Roberto Gagliardini – Ashley Young

Romelu Lukaku – Lautaro Martinez

Juventus

Wojciech Szczęsny

Danilo – Leonardo Bonucci – Merih Demiral

Rodrigo Bentancur – Adrien Rabiot – Aaron Ramsey – Arthur Melo – Gianluca Frabotta

Alvaro Morata – Cristiano Ronaldo

Inter – Juventus: Spørgsmål og svar

Hvornår spilles Inter – Juventus?

Inter – Juventus spilles søndag den 17. januar 2021 kl. 20.45.

Hvor spilles Inter – Juventus?

Inter – Juventus spilles på Giuseppe Meazza i Milano.

Hvordan kan man live streame Inter – Juventus online?

Inter – Juventus kan live streames online hos bet365.

Er det gratis at live streame Inter – Juventus hos bet365?

Nej, det er ikke gratis at live streame Inter – Juventus hos bet365, da du skal have en finansieret konto eller have foretaget et væddemål indenfor de seneste 24 timer.

Hvilken dansk TV-kanal sender Inter – Juventus?

Inter – Juventus sendes på TV2 Sport X.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2516 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.