Logo
search
Lars Madsen photo
Lars Madsen

- 10 feb, 2020

Coppa Italia: Optakt og live stream til Inter – Napoli

italiensk fodbold

I vores optakt til Coppa Italia-semifinalen Inter – Napoli kan du læse om forventede startopstillinger, live streaming og meget andet.

Se Inter – Napoli Online: Live Stream Coppa Italia

Du kan se Inter – Napoli online med live streaming hos bet365. Det kræver blot en finansieret konto hos bet365 for at live streame alle kampe fra den italienske Serie A og Coppa Italia.

Du kan endda se fodbold med både mobil, tablet og computer.

Se Inter – Napoli lige her!

Inter vendte fantastisk kamp imod AC Milan

Inter spillede i søndags en af sæsonens allerstørste kampe, da de mødte lokalrivalerne fra AC Milan. Der var dansk islæt på begge sider, men Christian Eriksen startede desværre på bænken, mens Simon Kjær fik alle 90 minutter i AC Milans midterforsvar.

Rossoneri var klart bedst i første halvleg, da Ante Rebic og Zlatan Ibrahimovic scorede til Milans pauseføring på 2-0, hvilket var helt fair bedømt på spil og chancer.

Inter var som forvandlet efter pausen, og i løbet af 10 minutters spil i anden halvleg havde Marcelo Brozovic og Matias Vecino udlignet føringen.

Det lå i luften, at Inter nu ville score igen, og det gjorde de med 20 minutter igen, da Stefan de Vrij på flotteste vis headede et hjørnespark i kassen.

Kampen blev lukket i dommerens overtid, da Romelu Lukaku nemt sprang over Simon Kjær, og det hele endte med en flot 4-2-sejr til Inter.

Christian Eriksen kom ind med 20 minutter igen, og han markerede sig fint ved blandt andet at sparke et frispark på sammenføjningen.

Inter er dermed tilbage på førstepladsen i Serie A, da Juventus lørdag tabte udekampen imod Hellas Verona.

Se verdens største stadions her!

Napoli er i krise

Stemningen er anderledes dårlig hos Napoli, der er i gang med en af deres dårligste sæsoner i mange år.

I weekenden tabte de på hjemmebane imod Lecce med 3-2, hvorfor de forblev på 11. pladsen med kun 30 point efter 23 kampe.

Dermed virker Champions League-pladserne simpelthen for langt væk for syditalienerne. Det har generelt været en rodet sæson, og udefra er det svært at forstå fyringen af Carlo Ancelotti, som ellers havde gjort det flot i klubben.

Napolitanerne kan delvist redde sæsonen ved at vinde Coppa Italia, men for at gøre det skal de formentlig besejre Italiens to stærkeste mandskaber.

Juventus må nemlig formodes at slå AC Milan over to opgør i den anden semifinale.

Inter – Napoli: Forventede startopstillinger

Inter

Daniele Padelli

Diego Godin – Stefan de Vrij – Milan Skriniar

Victor Moses – Christian Eriksen – Marcelo Brozovic – Nicolo Barella – Kwadwo Asamoah

Lautaro Martinez – Romelu Lukaku

Napoli

David Ospina

Elseid Hysaj – Nikola Maksimovic – Kalidou Koulibaly – Mario Rui

Diego Demme – Allan – Piotr Zielinski

Matteo Politano – Arkadiusz Milik – Lorenzo Insigne

Lars Madsen

Fodboldskribent

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.

1458 Artikler

Denne hjemmeside bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Du kan også skifte dine cookies-konfigurationer

Accepter alle