Superligaen: Optakt til AaB – Silkeborg

fodbold

I vores optakt til Superliga-kampen mellem AaB og Silkeborg gør vi dig klogere omkring skader, karantæner, forventede startopstillinger, odds, live stream og meget mere.

Vil du se fodbold online? Gør det på Bet365!

Indbetal penge til at spille med for at se fodbold direkte!

For at streame hos Bet365 skal du have en finansieret spillekonto eller have bettet inden for de sidste 24 timer. Bemærk, at nogle dele af det, der udbydes, kan være blokeret af din IP-adresse. Regler og vilkår gælder – 18+.

AaB er storfavoritter imod Silkeborg

Efter et point i de første to runder imod Lyngby og SønderjyskE, så er der nu pres på AaB-mandskabet før hjemmekampen imod oprykkerne fra Silkeborg.

AaB har ambitioner og vel egentlig også en trup, der skal være med i kampen om top seks, men det har ikke set alt for godt ud.

Efter en sløj præstation, som førte til et 2-0-nederlag i Lyngby, så var de væsentligt bedre i hjemmekampen imod SønderjyskE, hvor de dog kun spillede 1-1.

Præstationen var bedre, og hvis Tom van Weert ikke havde brændt en gigantisk chance i slutningen af kampen, så havde de også fået tre point ud af kampen.

Heldigvis for AaB, så møder de Silkeborg, som har været Superligaens dårligste hold indtil videre. De blev kørt midtover på Brøndby Stadion i premieren, og tabte meget skuffende 0-3 imod AC Horsens på hjemmebane i den seneste runde.

AaB er klare favoritter, så hvis de ikke vinder imod Silkeborg, så kan Jacob Friis’ trænersæde hurtigt begynde at blive lidt varmt.

Se alle vindere i Superligaens historie!

Lucas Andersen er den helt store stjerne

På papiret har AaB en ganske slagkraftig offensiv, som bliver ført an af en af Superligaens allerbedste spillere, Lucas Andersen.

Siden comebacket til AaB og Superligaen, så har han været fantastisk. Han har Tom van Weert og Kasper Kusk ved siden af sig i offensiven, og de bør kunne gøre ondt på samtlige hold i Superligaen, men Lucas Andersen har været alene om at kreere noget.

Særligt Kasper Kusk har været skuffende, og han virker fuldstændigt drænet for selvtillid. Der er ikke mange rygter om nye spillere i AaB, så deres nuværende spillere skal begynde at præstere.

Omvendt er der løs snak om, at både Jores Okore og Lucas Andersen muligvis kunne spille et andet sted, når vinduet lukker i.

Silkeborg har som sagt indkasseret hele seks kasser i de første to kampe. Defensiven har virket meget dårlig, så AaB kan nærmest ikke undgå at komme på tavlen i aften.

Top 10: Danmarks største stadions!

AaB – Silkeborg: Skader og karantæner

AaB må undvære Magnus Christensen, Oliver Abildgaard, Lukas Klitten og Søren Tengstedt, men Jakob Ahlmann er til gengæld tilbage efter en mindre skade.

Silkeborg tager til Aalborg uden Jeppe Okkels, Marc Rochester, Sebastian Jørgensen, Magnus Mattsson og Gustav Dahl, men har Anders Hagelskjær og Jeppe Gertsen med.

AaB – Silkeborg: Forventede startopstillinger

Vi forventer følgende startopstillinger til AaB – Silkeborg:

AaB

Jacob Rinne

Kristoffer Pallesen – Jores Okore – Kasper Pedersen – Jakob Ahlmann

Frederik Børsting – Patrick Olsen – Lucas Andersen

Kasper Kusk – Tom van Weert – Mikkel Kaufmann

Silkeborg

Oscar Hedvall

Svenn Crone – Simon Jakobsen – Frederik Ibsen – Frederik Møller

Emil Holten – Mads Emil Madsen – Filip Lesniak – Nicolai Vallys

Shkodran Maholli – Ronnie Schwartz

AaB – Silkeborg: Odds på kampen

Du kan få følgende odds på kampen hos bet365 (odds er fra 29/07 – 11.32):

  • AaB: 1.40
  • Uafgjort: 4.50
  • Silkeborg: 7.50

Se vores odds tips her!

AaB – Silkeborg: Live Stream og TV

Du kan både se AaB – Silkeborg med live streaming online og i TV. Vil du helst live streame AaB – Silkeborg, så kan dette gøres hos Viaplay, mens kampen også sendes på TV3 Sport.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2516 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.