Superligaen: Optakt og live stream til AaB – Brøndby IF

dansk fodbold

Vil du se fodbold online? Gør det på Bet365!

For at streame hos Bet365 skal du have en finansieret spillekonto eller have bettet inden for de sidste 24 timer. Bemærk, at nogle dele af det, der udbydes, kan være blokeret af din IP-adresse. Regler og vilkår gælder – 18+.

I vores optakt til Superliga-kampen mellem AaB og Brøndby IF kan du læse mere om skader, karantæner, forventede startopstillinger, live streaming og meget andet.

Brøndby vandt tre vigtige point i Odense

Brøndby har haft noget at se til i vinterpausen. Et blodrødt regnskab medførte salg af Dominik Kaiser og Kamil Wilczek, som nok har været Brøndbys to bedste spillere i efteråret.

Derudover var Hany Mukhtar allerede solgt, og det blev besluttet ikke at forlænge kontrakten med Johan Larsson, som slet ikke genfandt det høje niveau fra hans første tid i klubben.

Derfor var der mange spørgsmålstegn omkring Brøndbys niveau før premierekampen imod OB på udebane.

Midtbanen bestod af unge Anis Ben Slimane og Morten Frendrup, mens Lasse Vigen var vendt tilbage efter en skade.

Brøndby kom dog godt fra start, da Anthony Jung scorede til 1-0 efter kun otte minutters spil. OB-spillerne kunne ikke finde ud af at cleare et hjørnespark, og pludselig dukkede bolden op foran tyskeren, som nemt kunne sende bolden i nettet.

Kampen var egentlig meget lige, men Lasse Vigen udbyggede føringen til 2-0 på et langskud, som noget heldigt blev afrettet i mål.

Dermed kunne Brøndby-spillerne rejse fra Odense med en flot 2-0-sejr i bagagen, omend resultatet var en smule heldigt.

Kasper Kusk var matchvinder for AaB

AaB vandt ligeledes 2-0 i deres første kamp, men de skulle dog ikke kæmpe lige så hårdt for sejren. AaB-holdet mødte Superligaens bundprop Silkeborg på udebane.

Det stod 0-0 ved pausen, men Kasper Kusk scorede til 1-0 kort inde i anden halvleg. Der skulle ikke gå mere end 15 minutter før Kusk selv udbyggede til 2-0, og der blev ikke scoret yderligere i den kamp.

Kusk var blevet placeret øverst på toppen i stedet for den kantposition, han normalt har, og det skulle vise sig at blive en succes.

De færreste kendere af Superligaen benægter hans åbenlyse talent, men han har haft svært ved at forløse det siden comebacket til Aalborg.

Desværre for AaB, så fik Kasper Kusk en advarsel i kampen, hvorfor han sidder ude med karantæne imod Brøndby.

Før den 22. spillerunde af Superligaen ligger AaB på sjettepladsen med 31 point, mens Brøndby er på fjerdepladsen med 35 point.

Vi kan dermed se frem til en meget tæt slutspurt i de sidste fem kampe af Superligaens grundspil.

AaB – Brøndby: Skader og karantæner

AaB må som sagt undvære Kasper Kusk, som afsoner karantæne.

Til gengæld kommer Jores Okore tilbage efter at have afsonet i den omtalte Silkeborg-kamp. Patrick Kristensen, Lukas Klitten, Malthe Højholt og Kasper Pedersen ukampdygtige i sidste weekend, men det vides ikke om de er klar til comeback imod Brøndby.

Som det ser ud nu, så kan Brøndby stille med de samme spillere, som de kunne i sidste uge. Det betyder, at de må klare sig uden Tobias Børkeeiet, Hjörtur Hermannsson, Joel Kabongo, Josip Radosevic og Kasper Fisker.

AaB – Brøndby: Forventede startopstillinger

Vi tror på følgende startopstillinger til AaB – Brøndby:

AaB

Jacob Rinne

Kristoffer Pallesen – Jores Okore – Rasmus Thelander – Jakob Ahlmann

Iver Fossum – Magnus Christensen – Patrick Olsen

Frederik Børsting – Tom van Weert – Lucas Andersen

Brøndby IF

Marvin Schwäbe

Sigurd Rosted – Andreas Maxsø – Anthony Jung

Jens Martin Gammelby – Anis Ben Slimane – Morten Frendrup – Lasse Vigen – Kevin Mensah

Simon Hedlund – Samuel Mraz

Se AaB – Brøndby: Online live streaming og TV

Du kan se AaB – Brøndby med online live streaming og i TV.

Ønsker du at live streame kampen, så kan det gøres på Viaplay, mens kampen også sendes på TV3+.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2516 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.