Superligaen: Optakt til Silkeborg IF – Brøndby IF

Læs vores optakt til Superliga-kampen mellem Silkeborg IF og Brøndby IF, find odds, og se kampen direkte på live stream.

Brøndby skal fastholde føring i Superligaen

Der er fortsat spænding i toppen af Superligaen, hvor Brøndby ligger på førstepladsen med 36 point, mens FC Midtjylland ligger lige efter med 35 point. De to hold har været klasser over de andre, og det kunne ligne en tvekamp om mesterskabet mellem FC Midtjylland og Brøndby IF.

Brøndby er klare favoritter til at besejre Silkeborg IF. Drengene fra Vestegnen har vundet deres seneste syv Superligakampe, og de var tilmed meget overbevisende i 4-2-sejren over FC Nordsjælland i sidste weekend.

De seneste seks indbyrdes opgør mellem Silkeborg og Brøndby er endt med sejr til de blå-gule, så der er ikke meget, der peger på en overraskelse. Samtidigt har Silkeborg brugt tirsdagen på at spille en pokalkamp imod HIK.

Kunstgræsset passer Brøndby godt

Silkeborg fik i starten af denne sæson indviet deres nye stadion, JYSK Park, og det har haft en tydelig effekt på resultaterne. Hjemme i Silkeborg har de hentet 13 af deres 14 point, og de har vundet fire af deres syv hjemmekampe.

Modsat deres tidligere hjemmebane Mascot Park, så er der lagt kungræs på JYSK Park, og det er umiddelbart ikke særligt dårligt for Brøndby.

Selvom deres spil er meget kaotisk, og de spiller meget i længderetningen, så foretrækker de at spille bolden langs jorden, og de har mange teknisk stærke dygtige spillere.

Efter en længere formnedgang har Brøndby endelig fået gang i Hany Mukhtar, og han er nok det bedste bud på en profil i kampen. Derudover bliver det spændende at følge Silkeborgs stærke højre side med Robert Skov og Jens Martin Gammelby, som kan blive en trussel overfor Anthony Jung.

Trupnyt og skader

Brøndby må undvære den tjekkiske angriber Jan Kliment, som har karantæne til kampen. Han har ikke været særligt skarp på det seneste, og samtidig har Teemu Pukki endelig vist lidt af sidste sæsons form. Mon ikke det bliver Pukki og Kamil Wilczek på toppen.

Silkeborg måtte i sidste weekend undvære anfører Dennis Flinta, men han bør blive klar til kampen. Ellers bliver han nok erstattet af Tobias Sahlquist igen. Derudover sidder Mikkel Cramer, Alex og Gustav Dahl ude med skader.

Odds på Silkeborg IF – Brøndby IF

Brøndby er selvfølgelig klare favoritter til at vinde kampen over Silkeborg, hvis man spørger bookmakerne. De har et langt stærkere hold, og de har vundet de seneste syv kampe, mens Silkeborg ikke har været skræmmende på det sidste.

Du får følgende odds hos bet365:

  • Silkeborg IF: 7.00
  • Uafgjort: 4.00
  • Brøndby IF: 1.50

Hvordan ser man Silkeborg IF – Brøndby IF på live stream?

Hvis du vil se kampen mellem Silkeborg og Brøndby på live stream, så skal du oprette en bruger hos Viaplay. Vil du hellere se kampen i dit TV, så skal du tune ind på TV3+, som sender kampen direkte.

Hvornår spilles Silkeborg IF – Brøndby IF?

Silkeborg IF – Brøndby IF spilles søndag den 26. november kl. 18.00 på JYSK Park.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2516 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.