Superligaen starter fredag i Århus: Optakt og live stream til AGF-AC Horsens

AGF har forstærket sig væsentligt

Når den nye sæson i Superligaen begynder fredag aften, så bliver det med et forstærket AGF-hold. Jacob Nielsen og Peter Christiansen kan for en gangs skyld være stolte af deres arbejde på Fredensvang, da de langt om længe har formået at styrke spillertruppen betydeligt.

Der har været gang i svingdøren i AGF, hvor fem spillere er kommet til, mens der er blevet sagt farvel til otte mand. De mest bemærkelsesværdige transfers er Pierre Kanstrup, Jakob Ankersen og Tobias Sana, som de har hentet i henholdsvis SønderjyskE, Zulte-Waregem og Malmø FF.

De kommer ikkt til at savne nogle af de spillere, der har fundet nye klubber. Danny Olsen og Stephan Petersen var etablerede spillere, men deres niveau var ikke skræmmende. Forsvaret begyndte pludselig at fungere, da man hentede Thomas Juel-Nielsen i vinters, men med tilgangen af Pierre Kanstrup må man gå ud fra, at de har garderet sig.

AC Horsens har sagt farvel til profiler

Det har været et anderledes dårligt transfervindue for AC Horsens. De har ganske vist sagt farvel til en løntunge spillere som Kim Aabech og Martin Albrechtsen, men de har efterhånden mistet en stor del af deres hold.

Hverken Aabech eller Albrechtsen var en del af den foretrukne startelver hos Bo Henriksen, men til gengæld var Andre Bjerregaard en vigtig del af holdet, og han er netop smuttet til KR Reykjavik.

Derudover har de sendt Frederik Møller til dagens modstander fra AGF, og selvom de har hentet Jonas Thorsen, Alexander Ludwig, Simon Okosun og et par lottokuponer, så får de meget svært ved at overleve i Superligaen i år.

Skadesproblemer hos AGF

Selvom de har forstærket deres spillertrup, så har AGF døjet en del med skader på det seneste. I den seneste testkamp mod Silkeborg, som blev vundet med 2-0 måtte de undvære en lang række startere. Anfører og topscorer Morten ”Duncan” Rasmussen var slet ikke med i kampen, men han forventes klar til kampen mod AC Horsens.

Alexander Juel Andersen, Mustapha Bundu og Daniel A. Pedersen har kæmpet med skader henover sommeren, men de var alle med mod Silkeborg, og bør derfor være med fredag aften. Jesper Juelsgaard og Mikkel Rask ser dog ikke ud til at kunne deltage.

AC Horsens må fortsat undvære anfører Mathias Nielsen, der sad ude i store dele af den seneste sæson. Derudover er Peter Nymann og Hallur Hansson i gang med genoptræningen, og de er ikke en del af fredagens kamp.

Sådan ser du AGF – AC Horsens på live stream

Viasat har rettighederne til fredagens kamp mellem AGF og AC Horsens, og de sender kampen direkte på TV3 Sport 1 med optakt fra 17.30. Vil du derimod se kampen på live stream, så skal du have fat i deres app Viaplay, hvor du også har mulighed for at se kampen.

Viaplay Sport koster 269 kr/måned, men til gengæld har du muligheden for at se direkte fodbold fra Premier League, Superligaen og Champions League på din telefon og computer.

Hvor og hvornår spilles AGF – AC Horsens?

AGF – AC Horsens spilles fredag den 14. juli kl. 18.00 på Ceres Park i Århus.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2516 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.