Se Holger Rune – Ugo Humbert: Live Stream 3. Runde i AO [21/01]

I vores optakt til Holger Runes næste kamp i Australian Open imod Ugo Humbert finder du blandt andet H2H, Live Streaming & Dansk TV

Vil du se Holger Rune – Ugo Humbert? Gør det på Bet365!

For at streame hos Bet365 skal du have en finansieret spillekonto eller have bettet inden for de sidste 24 timer. Bemærk, at nogle dele af det, der udbydes, kan være blokeret af din IP-adresse. Regler og vilkår gælder – 18+.

Se Holger Rune – Ugo Humbert Online: Live Stream Australian Open

Holger Rune spiller den næste kamp lørdag, hvor han skal møde franske Ugo Humbert. Du kan live streame kampen online hos bet365, hvor du kan bruge mobil, tablet og PC!

Se Holger Rune – Ugo Humbert her!

Holger Rune vandt igen uden problemer

Holger Rune mødte ikke den store udfordring i første runde, hvor han vandt i tre sæt imod Filip Krajinovic. Efterfølgende skulle han op imod Maxime Cressy, hvor danskeren ligeledes vandt 3-0.

Mens han viste sit meget høje niveau i den første runde, så havde han det lidt sværere i anden runde, hvilket dog i høj grad hang sammen med modstanderens dårlige spil.

Der var stort set aldrig nogen rytme i kampen, men det var tydeligt igennem hele kampen, at Rune var et eller flere niveauer over.

Rune vandt torsdag morgen over Maxime Cressy med cifrene 7-5, 6-4, 6-4.

Holger Rune er stærkere end Ugo Humbert

Der bør ligeledes være niveauforskel, når Holger Rune i 3. runde skal møde Ugo Humbert fra Frankrig.

Humbert, som er placeret som nummer 106 på verdensranglisten, havde et skidt 2022, hvor han skuffede gevaldigt i Grand Slams. På grund af de manglende point styrtede han ned på ATP-listen, men hans sejre i Australian Open vidner måske om et comeback.

Rune og Humbert mødte hinanden to gange i 2022. Første gang var ved ATP Masters 1000 i Californien, hvor Rune vandt 6-3, 6-2.

Efterfølgende mødte de hinanden i indendørsturneringen i Basel, hvor Rune igen vandt i to sæt, denne gang 6-4, 6-2.

Der er heller ingen tvivl om, at danskeren er favorit denne gang. Han ligner efterhånden et godt bud på en outsider til at vinde Australian Open.

Som det ser ud nu, så skal Rune møde Novak Djokovic i kvartfinalen, hvor meget bliver afgjort.

Holger Rune – Ugo Humbert: Spørgsmål og svar

Hvornår spiller Holger Rune næste kamp?

Holger Runes næste kamp ved Australian Open 2023 spilles lørdag den 21. januar. Det præcise kamptidspunkt er ikke planlagt endnu, men det bliver omkring lørdag morgen/eftermiddag.

Hvor kan man se Holger Runes næste kamp imod Ugo Humbert?

Holger Runes næste kamp imod Ugo Humbert kan live streames online hos bet365.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2516 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.