Der venter et brag af en VM-semifinale, når Frankrig og Belgien mødes i Sankt Petersborg. Læs mere om kampen her!

Læs vores optakt til VM-semifinalen mellem Frankrig og Belgien, find odds på kampen, og se den direkte med live streaming!

Frankrig og Belgien er VMs to stærkeste hold

Det ligner en fantastisk kamp, når Frankrig og Belgien mødes i den første af de to VM-semifinaler tirsdag aften. Mange er enige om, at det er VMs to stærkeste landshold af de fire resterende, og det er en smule ærgerligt, at de ikke mødes i finalen.

Den anden semifinale består af Kroatien og England, og vinderen af denne kamp vil således være favoritter til at vinde finalen, uanset hvem de trækker.

Hverken Frankrig eller Belgien har sprudlet igennem hele turneringen, men det er der ikke rigtigt nogle hold, der har gjort ved dette VM. Landsholdsfodbold er blevet mere jævnbyrdigt på trods af, at både Frankrig og Belgien har et hav af verdensstjerner i trupperne.

Frankrig gik relativt nemt videre fra gruppen med Peru, Australien og Frankrig, hvorefter de har besejret Argentina og Uruguay uden de store problemer.

Belgien hentede maksimumpoint i gruppen med Panama, Tunesien og England, mens de havde store problemer imod Japan, som de besejrede 3-2 inde, at de relativt heldigt vandt over Brasilien i kvartfinalen.

Belgien er tvunget til ændring

Belgiens landstræner, Roberto Martinez, havde relativt stor succes med sine indskiftninger imod Japan, da holdet var bagud i slutfasen af kampen. Han satte Nacer Chadli på venstre wingback, mens også Marouane Fellaini, og de to indskiftere scorede de to afgørende mål, der sikrede Belgien en sen sejr på 3-2.

De to spillere startede også inde i den efterfølgende kamp imod Brasilien, mens Dries Mertens og Yannick-Ferreira Carrasco startede på bænken. Belgien havde et mere solidt udtryk, og det kan sagtens tænkes, at de går genvalg i Belgiens startopstilling imod Frankrig.

Martinez er dog tvunget til en ændring på den anden wingback, som Thomas Meunier har siddet solidt på. PSG-spilleren har karantæne på grund af sine to advarsler, og derfor skal en ny spiller afprøves på positionen.

Der bliver spekuleret i at smide Nacer Chadli over på den højre wingback, mens Carrasco så kunne gøre comeback i venstre side, og på den måde skal Belgien ikke ændre alt for meget.

Verdensstjerner på stribe

Der er ingen tvivl om, at vinderen af denne kamp også bliver favorit i en eventuel finale, hvor enten Kroatien eller England venter.

Der er mange superstjerner på begge mandskaber, hvor særligt de offensive stikker ud.

Hos Frankrig skal man selvfølgelig holde øje med Antoine Griezmann og stjerneskudet Kylian Mbappé, som har vist gode takter under VM. Derudover har de stærke folk på midtbanen i Paul Pogba og N’Golo Kanté, mens Varane har gjort det godt i forsvaret.

Hos Belgien er det den offensive trio Eden Hazard, Kevin De Bruyne og Romelu Lukaku, der har været de største profiler.

varane griezmann mbappe

Odds på Frankrig – Belgien

Hvis du alligevel skal live streame Frankrig – Belgien, så kan du også overveje et spil på kampen. bet365 tilbyder følgende odds på Frankrig – Belgien (fra 10/07 – 10.36):

  • Frankrig: 2.45
  • Uafgjort: 3.25
  • Belgien: 3.20

Sådan live streamer man Frankrig – Belgien

Hvis du vil live streame Frankrig – Belgien, så skal du oprette en konto hos TV2 Play.

Hvornår spilles Frankrig – Belgien?

Frankrig – Belgien spilles tirsdag den 10. juli kl. 20.00.

* VIGTIG MEDDELELSE – Mesterbold.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se, grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 og indbetaler til din konto for at kunne se en bestemt begivenhed via bet365 Live billeder anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed via Live billeder fra landet, hvor du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os. | Regler & Vilkår gælder

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Denne er artikel er skrevet som en nyhed med informativt indhold. Sektionen, som omhandler live streaming, odds, bonusser er lavet for at hjælpe vores brugere til forstå, hvor de kan live streame, og spille på kampen. Vær venligst opmærksom på, at mesterbold.dk har indtjening igennem vores links til live streaming, odds og bonus-sektioner.

Åbn en konto hos bet365 i dag og udnyt vores 100% Åbningstilbud.*

1. bet365

100% op til 500KR

2. Mr Green

100% op til 1000KR

3. LeoVegas

Risikofrit spil på op til 500 KR

4. Nordicbet

100% op til 500KR

5. Betsafe

100% op til 1000KR

6. Bethard

Sponsoreret indhold | Regler & vilkår gælder | +18 | Bonus kun for nye spillere

Risikofrit spil på op til 500 KR

Nordicbet

x

Sponsoreret indhold | Regler og vilkår gælder | + 18 | Bonusser gælder kun nye spillere