Aldersgrænse

Det er vigtigt at understrege, at man skal være over 18 år for at kunne oprette en spillekonto i Danmark. Alle bookmakere, som vil udbyde odds og online gambling i Danmark, skal have en licens hos de danske spilmyndigheder, og her er et af kravene, at man ikke må tillade spil fra mindreårige.

Aldersgrænsen på 18 år er noget, som bookmakerne går meget op i, da et brud vil medføre, at de mister deres licens og hermed mulighed for at kunne operere på det danske marked.

På Mesterbold.dk tager vi stærk afstand til, at børn og unge under 18 år spiller om penge. Ved at vente til man er fyldt 18 år, mindskes muligheden for, at et forbrug af odds og online gambling bliver til et misbrug.

At oddse eller benytte sig af en af de andre muligheder for online gambling bør aldrig være et spørgsmål om mad på bordet. Sagt på en anden måde skal man aldrig gamble med de penge, man ville bruge på husleje eller andre regninger i ens privatøkonomi.

Mesterbold.dk kan ikke understrege nok, hvor vigtigt det er, at man tager kontakt til Center for Ludomani i det øjeblik online gambling ikke længere er for sjov.