Mesterbold.dk er en hjemmeside, der vil gå langt for at give sine brugere korrekt samt pålidelig information, der handler om sport og online gambling. Vi tager ikke selv imod væddemål, og vælger du at følge vores tips, er det noget det dit eget ansvar.

Mesterbold.dk er derfor ikke ansvarlige for en eventuel konflikt, der kan opstå imellem bruger og de bookmakere, vi henviser til på hjemmesiden. Det er brugerens eget ansvar at læse om vilkår og betingelser hos bookmakerne, inden man opretter sin konto.

Eftersom mange brugere kan være dansktalende fra hele verden er det derudover brugerens ansvar at gøre sig bekendt med love og regler i det land man befinder sig i.

På mesterbold.dk opfordrer vi kun til, at man spiller ansvarligt og bestræber os på at bekæmpe spil hos mindreårige.

Information på denne hjemmeside skal ses som nyheder og underholdning og bør under ingen omstændighed opfattes som juridisk rådgivning.

Vores spiltips er lavet for at hjælpe brugerne med at kunne tage den bedste beslutning, inden de placerer et væddemål. Derimod er det tænkt som en hjælpende hånd, og mesterbold.dk tager ikke ansvar for eventuelle tab, i forbindelse med, at man har fulgt et af vores råd.

På trods af at vi naturligvis stræber efter at give vores brugere med fuldstændige og præcise oplysninger, vi er ikke ansvarlige for eventuelle fejl som følge af ændringer i de data, siden udgivelsesdatoen.

Den information som findes på mesterbold.dk kan ændres når som helst, uden at vi kontakter nogen.

Hvis du oplever forkerte oplysninger på hjemmesiden, vil vi meget gerne høre fra dig igennem vores kontakt formular, så vi kan få rettet eventuelle fejl hurtigst muligt.

Mesterbold.dk kan ikke holdes ansvarlig for eventuelle skader som følge af brug af materiale og information på vores hjemmeside.

Alle varemærker, der bruges på mesterbold.dk tilhører de retmæssige ejere.
billede 1 billede 2

1. Gå til bet365

bet365

2. Opret konto

Opret en konto og Stream fodbold live

3. Se fodbold live

green-icon-3

Vilkår gælder - IP restriktioner kan forekomme - Livestreaming kræver penge på kontoen