Serie A: Odds tip til Napoli - Inter

Der venter en fantastisk kamp, når Napoli og Inter mødes i mandagens sene Serie A-kamp på San Paolo. Se vores odds tip til kampen her!

FA Cup: Odds tip til Wolves - Manchester United

En af de mere interessante kampe i den tredje runde af FA Cuppen spilles lørdag aften, hvor Manchester United besøger Wolverhampton, og vi har fundet et spændende odds tip frem til jer her!

Odds tip til landskampen Irland - Danmark

Mandag aften skal Danmark spille sig til EM i fodbold, når de møder Irland i den afgørende EM-kvalifikationskamp i Dublin. Vi har et spændende odds tip klar, som du finder lige her!

Odds tip til landskampen Danmark - Gibraltar

Danmark kommer selvfølgelig til at vinde imod Gibraltar, men det bliver ikke nødvendigvis en vanvittig målfest. Vi har et meget værdifuldt odds tip til landskampen her!

Flot værdispil til Champions League!

Vi har fundet et meget værdifuldt spilforslag til Champions League-kampen mellem Real Madrid og Galatasaray, som du kan finde lige her!

Superligaen: Odds tip til FCK - SønderjyskE

FC København bliver bedre og bedre, som sæsonen skrider frem, og vi har tro på, at de slår SønderjyskE komfortabelt. Læs vores odds tip til Superliga-kampen FCK – SønderjyskE her!

Odds tips til pokalkampen Brøndby - SønderjyskE

Selvom Brøndbys topscorer Kamil Wilczek har karatæne i de næste to Superliga-kampe, så kan han spille onsdagens pokalkamp imod SønderjyskE. Se vores odds tip på den varme polak her!

Odds tip Dynamo Kiev - FC København

FC København kan tage et kæmpe skridt imod avancement fra Europa League-gruppespillet, hvis de får point med hjem fra Kiev. Vi har et solidt spilforslag til kampen her!

Odds tip til landskampen Danmark - Schweiz

Der forventes en ekstremt tæt landskamp med utroligt meget på spil, hvorfor vi ser værdi i en pointdeling mellem Danmark og Schweiz. Læs vores analyse her!

Odds tip til FC Nordsjælland - Lyngby BK

Den 12. spillerunde af Superligaen starter på Right to Dream Park, hvor FC Nordsjælland tager imod Lyngby BK. Vi har et stærkt spilforslag til jer her!

-

1. bet365

100% op til 500KR

2. Mr Green

100% op til 1000KR

3. LeoVegas

Risikofrit spil på op til 500 KR

4. Nordicbet

100% op til 1000KR

5. Betfair

100% op til 500KR

6. Bethard

Sponsoreret indhold | Regler & vilkår gælder | +18 | Bonus kun for nye spillere | Ludomani.dk