Nye betting sider i Danmark

Her forsøger vi at danne et overblik over de nye betting sider i Danmark. Der er mange bookmakere med dansk licens på markedet, så vi vil guide dig igennem de nyeste bookmakere i Danmark, hvor du kan få velkomstbonusser, freebets og meget andet.

Hvor får man den bedste betting bonus som ny spiller? Vi guider dig igennem Danmarks nye og bedste bettingsider.

Vigtige aspekter for nye betting sider og bookmakere

At en bettingside er ny gør den ikke nødvendigvis bedre end de eksisterende bookmakere med dansk licens.

Det er dog altid spændende at oprette en konto hos ny bookmaker, da du får mulighed for helt nye funktioner, som ikke var tilgængelige førhen.

Gode råd kan være dyre – særligt når det kommer til pengespil på nettet, men ved at læse denne guide, så har du gode muligheder inde på de danske online bookmakere.

Du har mulighed for at spille hos de bedste betting sider med dansk licens. Det er dog en god ide at læse mere.

Vi vil gennemgå nogle af de vigtigste ting, en ny betting side skal have, før den er interessant for dig som spiller.

Høje odds

Det giver næsten sig selv, men oddset bliver alligevel undervurderet af mange. Jo højere odds en spilleside har, jo større er dine chancer for at have overskud på den lange bane.

Der er desværre en tendens til, at nogle sportsbettere går mere op i layout og hjemmesidens hurtighed end om FC København giver 2.10 eller 2.05 i weekenden, og her må vi bare understrege, at sidstnævnte er blandt de absolut sidste ting, når du skal vurdere om en given bookmaker er noget for dig.

Hvis du vil have et overblik over, hvor gode odds, de forskellige betting sider i Danmark har, så kan du finde det her.

Velkomstbonus

En af de mest åbenlyse fordele ved at oprette en konto på en ny betting side er selvfølgelig velkomstbonussen.

Bookmakerne i Danmark kæmper hårdt om at lokke nye kunder til, og det kommer dig til gode. Du kan vælge og vrage imellem de forskellige sider, og kun tage de odds bonusser, som passer dig.

Man kan som regel få mellem 500 og 1.000 kroner i odds bonus på de bedste danske betting sider, hvilket du kan læse nærmere om her.

Disse bookmaker bonusser er tilgængelige for nye spillere, som oftest får fordoblet den første indbetaling.

Det er en rigtig god ide, at du læser de forskellige regler og vilkår inden du opretter dig, og får din betting bonus.

Der er som regel gennemspilskrav til de danske betting bonusser, hvilket betyder, at du skal spille for et vis beløb, før du kan udbetale dem til banken.

Vi har fokuseret på sportsvæddemål i denne guide, men alle bookmakere med dansk licens har også et online casino tilknyttet, hvor du blot finder endnu flere bonusser.

Betting app

For 10 år siden var det underordnet om en dansk bookmaker havde en app, så man kan spille fra mobile enheder, men i dag er det meget vigtigt.

I dag bliver størstedelen af spil sat på betting apps, hvilket der er flere årsager til. De fleste danskere har altid en mobil enhed i nærheden, hvilket gør det nemt at sætte sine bets.

Derudover, så har det i mange år kræver NemID at logge ind hos betting sider med dansk licens på en computer, men det samme krav gælder ikke mobile enheder.

Bookmakere som bet365 Sport og Danske Spils Oddset har fremragende apps til mobile enheder, mens andre falder igennem.

Live Streaming

Mange danske betting sider tilbyder live streaming af diverse sportsgrene. Det betyder, at du eksempelvis kan live streame en fodboldkamp direkte med mobil, tablet eller PC, og når du føler for det, så kan du sætte dit bet.

Udover, at du som sportsbetter kan få mere viden omkring de kampe, du spiller på, så er det også en fantastisk service, at man kan se sport fra hele verden med en enkelt konto.

Udvalget at live streaming afhænger af bookmakeren, men både bet365 og Danske Spil har et stort udvalg.

Dansk licens

I Danmark har vi en spillelovgivning, der sikrer gode vilkår for dig som spiller. En bookmaker skal nemlig have dansk licens, hvis de vil promovere og udbyde spil i Danmark.

De danske spillemyndigheder sikrer, at du ikke ender i problemer med ind- eller udbetalinger, og man må sige, at det fungerer godt.

Der er i skrivende stund over 15 betting sider med dansk licens, så der er rigtigt mange danske sider at vælge imellem.

Vi har desværre set, at Bethard Sport, Betsafe Sport og Jetbull Sport har trukket deres licens, men omvendt er nye bookmakere som Tipwin også kommer til.

Nye betting sider: Spørgsmål og svar

Hvilke betting sider er nye i Danmark?

Der bliver hele tiden åbnet op for nye bookmakere i Danmark, og du kan altid finde de nyeste her på siden.

Hvilken nye betting side er bedst?

Det vil altid være et spørgsmål om smag, når det kommer til at vurdere de forskellige bookmakere. Du kan finde anmeldelser af alle bookmakere med dansk licens her på siden.

Hvorfor skal man spille på en ny betting side?

Der kan være flere grunde til at spille på en ny betting side, men det vigtigste er nok velkomstbonussen, som giver dig ekstra penge at oddse for.

Hvilke fordele er der ved at spille på nye betting sider?

Der er mange fordele, men det kommer an på den enkelte bookmaker.

Skal alle betting sider have en licens i Danmark?

For at kunne promovere en betting side i Danmark, skal man have dansk licens.

-

1. bet365

100% op til 500KR

2. Mr Green

100% op til 500kr

3. ComeOn

Modtag et freebet på 500 kr.

4. Nordicbet

100% op til 1000KR

5. Betfair

100% op til 1000KR

6. Bwin

Sponsoreret indhold | 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu | Bonus kun for nye spillere | Ludomani.dk