Top 10: Verdens dyreste fodboldspillere

Vi befinder os midt i transfervinduet, og vi har allerede set nogle enorme handler. Vi har kigget nærmere på historiens dyreste fodboldspillere!

VM Håndbold 2021: Kampprogram, Live Streaming & TV

Januar 2021 byder på VM i håndbold for herrer. I vores store optakt finder du både kampprogrammet, grupperne, Danmarks trup, online live streaming, TV-sendeplan og meget andet helt gratis!

Verdens grimmeste fodboldtrøjer siden 2000

Der er mange holdninger til fodboldtrøjer og deres udseende. Nogle er helt ligelade, mens det spiller en stor rolle for andre. Vi har samlet nogle af de grimmeste fodboldtrøjer fra dette årtusinde. Se dem her!

Flest mål for Danmarks landshold - Stort overblik

Jon Dahl Tomasson og Poul ”Tist” Nielsen har fortsat rekorden for flest scoringer for det danske landshold. Christian Eriksen står dog med gode muligheder for at overtage tronen. Få overblikket over de mest scorende spillere for det danske landshold her!

Top 10: Flest landskampe for Danmark

Christian Eriksen og Simon Kjær har begge rundet 100 landskampe. Der dog et stykke vej til rekorden for flest landskampe for Danmark. Se hele listen her!

Børsnoterede fodboldklubber i Europa

Vi har kigget på, hvilke klubber i de bedste europæiske ligaer, der er børsnoterede, og det er spændende læsning med danske briller. Se vores kort her!