Cashpoint

8.4 /10

Cashpoint

Få Loyalitetsprogram hos Cashpoint!

Ofte skæve odds & Stort udvalg af specialspil

eksklusiv

Loyalitetsprogram

Gode odds på dansk fodbold

Regler og vilkår gælder |

Vores score
Samlet vurdering 8.4/10
Brugeroplevelse 8/10
Bonusser 9/10
Spiltyper 8/10
Udvalg af sportsgrene 8/10
Ind- og udbetaling 9/10

Cashpoint anmeldelse

Vi vil forsøge dig at guide dig bedst muligt omkring bookmakeren Cashpoint, så du får så meget information som muligt inden, du opretter en konto.

Cashpoint blev grundlagt i Tyskland, men fik en dansk licens i 2013. De har over 20 års erfaring med online gambling, så du kan føle dig ganske sikker ved at spille hos Cashpoint.

Cashpoint er til stede i hundredevis af kiosker, men har også en solid hjemmeside, hvor du kan spille.

Odds bonus hos Cashpoint

Cashpoint har ikke en odds bonus ligesom mange andre bookmakere har. De har derimod et loyalitetsprogram, hvor du modtager point.

Jo mere du omsætter for, jo flere point får du. Disse point kan så omsættes til en 50 % bonus.

Man skal minimum have 50.000 point for at kunne omsætte dem til en bonus, og du tjener point på følgende måde:

Din indsats i kroner x antal spillede kampe = optjente point. Spiller du eksempelvis 100 kroner på en kupon med 3 kampe, så tjener du 300 point.

Der er en del regler omkring denne loyalitetsbonus, og derfor anbefaler vi, at du læser mere på Cashpoints hjemmeside her.

Cashpoints hjemmeside

Cashpoints hjemmeside er bygget op ligesom de fleste andre bookmakeres. I øverste højre hjørne logger du ind, og øverst på siden har du hovedmenuen med Sportsvæddemål, Live, Casino og Mobil.

Til venste har du en oversigt over alle de sportsgrene, hvor der tilbydes væddemål på det givne tidspunkt.

Generelt er siden ganske hurtig, men overblikket er ikke helt godt.

Hvis du eksempelvis vil finde odds på de forskellige Champions League-kampe, så skal derefter ind at trykke på de forskellige grupper for at få kampene frem.

Hos andre bookmakere får man selvfølgelig samtlige kampe så snart, du trykker på Champions League, hvilket er rimelig logisk.

Derfor trækker overskueligheden en del ned på en hjemmeside, som godt kunne trække til en opdatering.

Cashpoint i kiosker

En af fordelen ved Cashpoint i forhold til mange andre bookmakere er, at du kan spille hos dem ”offline”.

Det vil sige, at de er en landbaseret bookmaker, hvor du kan spille uden at have en internetforbindelse til rådighed.

Mange danskere vælger fortsat at gå i kiosken for at spille en kupon, hvor de fleste selvfølgelig vælger Danske Spil, men i mange kiosker har du også muligheden for at spille hos Cashpoint, hvis du skulle have lyst til et større udvalg.

En af de store fordele ved at kunne spille i kiosken er, at du ikke bliver limiteret, hviket vi uddyber længere ned i vores anmeldelse.

Betting med mobil og tablet

Størstedelen af danskerne vælger at benytte en mobil eller tablet, når de skal sætte deres væddemål, og derfor er det meget vigtigt, hvilke muligheder, man har.

Cashpoint har en applikation, som kan downloades gratis til din smartphone, men kvaliteten er ikke i top.

Den er ganske funktionel, så du kan sagtens placere din væddemål, men igen er oplevelsen ikke helt i top.

Hvis du ikke ønsker at downloade en app, så kan du benytte deres mobil-version af hjemmesiden, som du automatisk bliver sendt ind på.

Igen kunne hjemmesiden godt klare en opdatering, så vi må desværre indrømme, at Cashpoint ikke er den bedste bookmaker med dansk licens, hvis du ønsker at spille fra mobil eller tablet.

Odds og tilbagebetalingsprocent

Hos Cashpoint svinger tilbagebetalingen på deres odds meget. Jo større begivenhed, desto større tilbagebetalingsprocent.

Er du vild med at spille på badminton eller specialspil, så vil oddsene ikke være ret høje, men det vil de derimod, hvis du vælger at spille på en Premier League-kamp.

Hvis du spiller på 1X2-markedet på en Premier League-kamp på kampdagen, så får du over 96 % i tilbagebetaling, hvilket må siges at være acceptabelt.

De fleste bookmakere ligger omkring 95 % på disse væddemål.

Jo tættere på kampstart, jo højere tilbagebetalingsprocent.

Spiludbud

Ligesom tilbagebetalingsprocenten, så varierer udbuddet af spil også efter, hvilken begivenhed, der er tale om.

På store kampe tilbyder Cashpoint over 250 forskellige væddemål, hvilket er ganske pænt. Udover de mere normale typer væddemål som 1X2 og over/under, så kan du også spille på om en bestemt spiller scorer, hjørnespark og antallet af gule kort.

De er ikke førende, hvad specialspil angår, men du får et ganske udmærket udbud af spil hos Cashpoint.

Man kunne dog godt savne lidt flere muligheder på mindre sportsgrene som eksempelvis håndbold.

Der er ligeledes et ganske udmærket udvalg af spil på deres live betting-sektion.

Live betting

Du finder Cashpoints live betting ved at trykke på Live i toppen af hjemmesiden. Herefter finder du en menu, hvor de forskellige sportsgrene med live kampe er listet.

Tryk på den kamp, som du gerne vil spille på, og så får du alle væddemålene op. Igen, så kunne man godt ønske sig lidt mere overskuelighed, da man får samtlige væddemål i en stor oversigt.

Man kunne godt ønske sig kategorier ligesom andre bookmakere vælger.

Limits hos Cashpoint

Det er langt fra alle, der behøver at gå op i om man bliver limiteret. Hvis bookmakerne føler, at man er en skarp spiller, så kommer der formentlig en personlig limitering før eller siden, og det gælder bestemt også Cashpoint, som faktisk er blandt de slemmeste bookmakere med dansk licens.

Spiller du for store beløb på odds, hvor Cashpoint sover i timen eller på mange specialspil, så kan du ikke forvente, at få din indsats igennem altid.

Det er der dog råd for. Da Cashpoint som tidligere nævnt tilbyder odds i diverse kiosker rundt omkring i Danmark, så kan du spille selvom du har en limiteret konto.

Der vil være nogle generelle limiteringer, hvilket plejer at være 10.000 kroner pr. væddemål, men det er en helt anden størrelse end de limiteringer, som man finder online.

Kundeservice

Ønsker du hjælp hos Cashpoint, så skal du trykke på Support i højre side af hjemmesiden. Vi må desværre konkludere, at supporten hos Cashpoint er blandt de dårligste af bookmakerne med dansk licens.

Der er hverken live chat eller en telefon, så du kan få svar med det samme. Du har kun muligheden for at skrive en mail på adressen:

[email protected]

Det er desværre ret mangefuldt, og trækker ret meget ned i den generelle oplevelse hos Cashpoint.

Ind- og udbetalinger

Du kan benytte kreditkort og Skrill, når du vil indbetale penge hos Cashpoint. Det trækker ned, at man ikke kan benytte debitkort, men til gengæld er alle ind- og udbetalinger uden gebyrer.

Som altid, så skal man udbetale penge til det samme kort, som man har indbetalt med. Dette kan lyde en smule underligt, men det er for vores egen sikkerhed.

Konklusion

Cashpoint har desværre mange mangler. Hjemmesiden virker ikke til at være særligt tidssvarende, mens oplevelsen på mobil og tablet heller ikke er imponerende.

Der er mangler i support ligesom, at man relativt hurtigt kan opleve limiteringer, så man får desværre en bedre oplevelse mange andre steder.

Det er også ærgerligt, at der ikke tilbydes en velkomstbonus, da kravene til deres loyalitetsbonus er ret vilde.

Cashpoints licens i Danmark.

Cashpoint: Spørgsmål og svar

Kan man få en odds bonus hos Cashpoint?

Ja, man kan få en odds bonus hos Cashpoint.

Kan man bruge mobilen til at spille hos Cashpoint?

Ja, du kan bruge Cashpoint med mobilen.

Kan man få en bonus uden indbetaling hos Cashpoint?

Nej, det kan du ikke i øjeblikket hos Cashpoint.

Har Cashpoint et loyalitetsprogram?

Ja, du kan være med i Cashpoints loyalitetsprogram.