Top 10: Bedste betting apps i Danmark

I denne guide til betting på mobilen får du et store overblik over de forskellige betting apps i Danmark.

Størstedelen af danske spillere sætter deres odds på mobilen. Derfor har de forskellige betting applikationer stor betydning, og du kan blive klogere på dem allesammen.

Hvor det tidligere havde stor betydning, hvordan en bookmakers hjemmeside fungerede, så er det nu appen, der er vigtig for de danske bettors.

Store bookmakere som bet365 og Unibet har selvfølgelig deres helt egen app, mens andre udbydere endnu ikke har en applikation.

Top 10: Bedste betting apps i Danmark

Vi har lavet en top 10 over de bedste mobile betting applikationer i Danmark. Under tabellen kan du læse nærmere om de enkelte betting apps. Klik evt. i tabellen.

Bookmaker Vurdering Mobil Bonus Link
bet365 9/10 Ja Hent din bonus her!
Betfair 8/10 Ja Hent din bonus her!
ComeOn 8/10 Ja Hent din bonus her!
Nordicbet 8/10 Ja Hent din bonus her!
Bwin 7/10 Ja Hent din bonus her!
Danske Spil Oddset 6/10 Ja Hent din bonus her!
LeoVegas 6/10 Ja Hent din bonus her!
888sport 6/10 Ja Hent din bonus her!
Cashpoint 5/10 Ja Hent din bonus her!
MrGreen 4/10 Ja Hent din bonus her!

1. bet365 App

Verdens største bookmaker, bet365, har selvfølgelig også markedets bedste mobile app. Du har adgang til alle de samme funktioner som fra computeren, og det hele fungerer hurtigt og smidigt.

Vurdering: 9/10

2. Betfair App

Betfair har to apps i Danmark. En til Betfair Sportsbook og en til Betfair Spillebørs, men det er op til den enkelte om man har behov for begge applikationer.

Betfair Sportsbook fungerer ligesom alle andre bookmakere med dansk licens, mens Betfair Spillebørs er mere speciel – læs mere om det her.

Mens Betfairs hjemmeside ikke er blevet opdateret i mange år, så er deres mobile app ganske fin.

Vurdering: 8/10

3. ComeOn App

ComeOns app er blandt de nyeste i Danmark, men den fungerer glimrende. Den er hurtig, og du har adgang til alle funktionerne. Det trækker dog ned, at de ikke har en søgefunktion på deres app.

Vurdering: 8/10

4. Nordicbet App

På Nordicbets app har man adgang til alle de basale funktioner, og de har faktisk udviklet en af Danmarks bedste betting apps.

Man kan ikke lave systemspil, hvilket kan virke en smule underligt, men du kan blandt andet live streame tusindevis af fodboldkampe på Nordicbets app.

Vurdering: 8/10

5. Bwin App

Bwin har efterhånden fået stablet en ganske solid app på benene til de danske spillere. Den fungerer på mange måder bedre end den lidt mere tunge version af hjemmesiden, når man besøger den fra desktop.

Særligt på live betting udmærker Bwin sig.

Vurdering: 7/10

6. Danske Spil – Oddset App

Danske Spils Oddset App er blandt de absolut mest populære i Danmark, men i vores optik er de stadig bagefter konkurrenter som bet365.

Flere brugere oplevelser ventetid, når de logger ind på kontoen, men du har til gengæld både søgefunktion samt ind- og udbetalinger tilgængeligt fra telefonen.

Vurdering: 6/10

7. LeoVegas App

LeoVegas er i Danmark mest kendt for casino, men de har ganske glimrende betting app til både iOS og Android.

Det tæller ned, at man ikke kan live streame sport fra LeoVegas’ app i Danmark, men det kan ikke afvises, at det kommer i fremtiden.

Du kan til gengæld nyde flere mobile bonusser på LeoVegas app.

Vurdering: 6/10

8. 888sport App

Der er stadig noget at arbejde med for 888sport og deres mobile betting app. Den mangler blandt andet en søge funktion ligesom, at hastigheden heller ikke er optimal.

Udvalget på live betting er dog i top.

Vurdering: 6/10

9. Cashpoint App

Efter flere år uden, så har Cashpoint endelig lanceret en app i Danmark. Vi må desværre sige, at den fungerer dårligere end mange af konkurrenternes.

Hastigheden er ikke i top, og det kan være relativt svært at finde det ønskede væddemål.

Vurdering: 5/10

10. MrGreen App

MrGreen nyder stigende popularitet i Danmark, men hvis de for alvor skal bryde igennem, så skal de forbedre den mobile oplevelse.

Applikationen minder om den mobile version i en browser, og hvis du udelukkende oddser fra mobilen, så skal du nok oprette dig hos en af de andre bookmakere.

Vurdering: 4/10

Bedste betting apps i Danmark: Mobil bonus

Hvis du alligevel skal ud og finde en ny betting app, hvorfor så ikke vælge en med en odds bonus?

De fleste bookmakere tilbyder nemlig flotte bonustilbud til nye kunder, og det kan du selvfølgelig udnytte til at få flere tusinde kroner at spille for i odds bonusser.

For at lokke folk ud på deres apps, så giver flere bettingsider specifikke mobil-bonusser, som du udelukkende kan bruge på mobilen.

Hvorfor spille på mobilen? Fordele og ulemper

Det er ikke så mærkværdigt, at folk i højere grad spiller fra mobilen end tidligere. Der er ikke ret mange danskere, som ikke har en smartphone til rådighed, og det tager ikke mange sekunder før man er logget ind.

Det er altså ligegyldigt om du ligger hjemme i sengen eller sidder i bussen på vej hjem fra arbejde. Så længe du har forbindelse til internettet, så har du en helt verden af betting apps med dig.

Dette er dog ikke den eneste fordel ved at spille fra mobilen.

Siden 2012 har den nye danske spillelovgivning gjort det påkrævet at benytte NemID, når du skal logge ind hos en bookmaker.

Dette gælder dog kun på stationære enheder, som eksmpelvis en computer. Hvis du omvendt logger ind på en mobil eller tablet, så skal du blot bruge brugernavn og kodeord til at logge ind.

Det er altså væsentlig nemmere at spille på mobilen fremfor at benytte en computer.

Omvendt, så er der nogle, der foretrækker at bruge større skærm for simpelthen at få et større overblik.

Live betting er bedst fra mobilen

En af grundene til, at mobile apps bliver benyttet mere end desktop-versionen hos bookmakerne er live betting.

Hvis man ser en fodboldkamp i TV, og har lyst til at oddse på kampen, så er det både hurtigere og nemmere at finde mobilen frem i stedet for at åbne computeren og logge ind med NemID.

Når du placerer et live-spil, så vær opmærksom på, at der altid vil være omkring fem sekunders forsinkelse.

App eller mobilt website

Det er muligt at spille hos samtlige bookmakere med dansk licens fra din mobil eller tablet. Der er dog forskel på om bookmakeren har en decideret app eller blot har en mobil version af websitet.

Det giver den klart bedste oplevelse, når der er udviklet en rigtig applikation, og det tæller selvfølgelig væsentlig højere end bookmakernes mobile website.

I visse tilfælde kan oplevelsen være næsten lige så god fra en mobil browser, men det kommer også an på, hvilke funktioner, du skal gøre brug af.

Skal du eksempelvis benytte online live streaming på mobilen, så er en mobil app længder bedre end en mobil browser.

Regler og Vilkår gælder også på mobilen

Når du tager imod en bonus eller blot opretter en ny konto hos en bookmaker med dansk licens, så skriver du også under på deres regler og vilkår.

For bookmakere med dansk licens, så kan du være ganske tryg, men det er alligevel vigtigt at huske på, når du tager imod en bonus.

Hvis du er i tvivl om gennemspilskravene, så kan du altid læse nærmere i bookmakerens regelsæt, som altid ligger tilgængeligt på siden.

Flere tusinde danskere lider af spilleproblemer, og når man promoverer sports betting, så er det vores pligt at gøre jer opmærksomme på det ansvarlige spil.

Bedste betting apps: Spørgsmål og svar

Hvad er den bedste betting app i Danmark?

Det kommer an på den enkelte, men i vores optik har bet365 den bedste mobile app i Danmark.

Skal man bruge NemID til at logge ind hos bookmakere på mobilen?

Nej, man skal ikke benytte NemID, når man skal logge ind hos en bookmaker på mobilen.

Hvilke bookmakere har deres egen mobile app?

Du kan få overblikket over alle betting apps i Danmark i vores guide.

Kan man på odds bonus på mobilen?

Ja, flere bookmakere tilbyder en odds bonus på deres mobile app.

Kan man bruge live streaming på bookmakernes apps?

Ja, man kan bruge live streaming på flere af bookmakernes apps.