Vi har kigget nærmere på hvilket odds bonusser, du kan hente i Danmark. Læs mere om odds, bonus og bookmakerne her!

Langt de fleste bookmakere på det danske odds-marked tilbyder en bonus til deres kunder. Der er forskel på, hvilken type odds bonus, som de forskellige bookmakere tilbyder.

Vi har lavet en komplet guide over alle de bonusser, som du kan få hos bookmakerne i Danmark. Det gælder således både velkomstbonusser, startbonus, bonusser med og uden indbetaling, og freebets.

Vi har både samlet de forskellige betting bonusser i en tabel, så du kan sammenligne, og finde den odds bonus, der passer bedst til dig!

I denne guide forholder vi os kun til betting bonusser hos bookmakere med dansk licens. Det vil sige, at vi altså ikke kommer ind på bonus til casino eller andre bookmakere uden dansk licens.

Vi kommer ind på de bookmakeres bonustilbud herunder!

Bookmaker Bonus Få din bonus
Åbn en konto hos bet365 i dag og udnyt vores 100% Åbningstilbud. Regler og vilkår gælder. SPIL NU
1000 kroner SPIL NU
1000 kroner SPIL NU
500 kroner SPIL NU
1050 kroner SPIL NU
600 kroner SPIL NU
1500 kroner SPIL NU

Regler og vilkår gælder | 18+ | Bonus gælder kun for nye kunder

Velkomstbonus

Den klart mest almindelige form for bonus hos bookmakerne er en velkomstbonus, også kaldet startbonus. Det betyder, at du som ny kunde hos en bookmaker bliver tilbudt en bonus i forbindelse med din første indbetaling.

Størrelsen på de forskellige velkomstbonusser varierer lidt, men vi har samlet de bedste tilbud til dig herunder.

Bet365 bonus

Åbn en konto hos bet365 i dag og udnyt vores 100% Åbningstilbud. Regler og vilkår gælder | 18+.

Bwin bonus

Bwin har været på det danske oddsmarked i mange år, og det er således en gammel traver. Ligesom med bet365, så tilbyder Bwin også live streaming ligesom, at du kan få en fin velkomstbonus til odds.

Når du opretter en konto hos bwin, og indbetaler første gang, så matcher bwin din indbetaling med en bonus fra 100 til 1000 kroner.

For at gennemspille din odds bonus hos Bwin, så skal du gennemspille den 10 gange til minimum odds 1.70.

Hvis du benytter cash-out-funktionen hos Bwin, så tæller det ikke med i gennemspilskravene for din odds bonus.

Cashpoint bonus

Cashpoint er en relativt ny bookmaker på det danske marked, og de er formentlig ikke den mest kendte. Alligevel har den ganske glimrende velkomstbonus, som du kan benytte dig af, når du opretter en konto hos Cashpoint.

Når du laver en konto hos Cashpoint, så matcher de din første indbetaling med alt fra 100 til 1000 kroner.

Du skal gennemspille din bonus og din indbetaling tre gange til minimum odds 1.60 før du kan udbetale gevinster fra Cashpoint.

Som en af de få bookmakere i Danmark, så tilbyder Cashpoint også offline-spil. I en masse kiosker landet over, kan du finde en Cashpoint-stand, men her kan du altså ikke benytte noget bonustilbud.

Danske Spil – Oddset bonus

Oddset hos Danske Spil er stadig den mest populære bookmaker i Danmark, når man regner omsætning online- og offline-omsætning sammen.

De fleste kender Oddset fra kiosken, men de har faktisk fået en ganske fornuftig online bookmaker, som også tilbyder en fin velkomstbonus til Oddset på 500 kroner.

For at få din odds bonus hos Oddset, så skal du gøre følgende:

  1. Opret konto hos Danske Spil
  2. Åbne ”Min Side”
  3. Vælg ”Oddset Bonus” og find ”Nye Bonus Tilbud”
  4. Klik på ”Benyt Tilbud” og overfør 500 kroner til din konto

Odds bonusen hos Danske Spil skal gennemspilles seks gange til minimum 1.50.

LeoVegas bonus

LeoVegas er en af de helt nye spillere på det danske oddsmarkedet, men de er kommet for at blive. LeoVegas har i øjeblikket to stærke bonustilbud, som du som ny kunde kan benytte dig af.

Den første odds bonus hos LeoVegas er en bonus uden indbetaling, som du får på din konto så snart, at du har oprettet dig og verificeret den med NEM-ID.

Derudover, så har de også et freebet tilbud til dig.

Placer et væddemål på alt mellem 100 og 1000 kroner på hvilken som helst sportsgren. Du kan både placere væddemålet med PC, mobil eller tablet.

Væddemålet skal være sat til minimum odds 1.80, og når det er afgjort, så vil du få et freebet, som matcher dit første væddemål.

Indsætter du eksempelvis 500 kroner, og spiller det på et væddemål til min. 1.80, så får du et freebet på 500 kroner umiddelbart efter.

Du skal dog lægge mærke til, at dit freebet skal spilles igennem mobilen, men det kan benyttes på alle sportsgrene.

Nordicbet bonus

Nordicbet har ligeledes tilbudt odds i Danmark igennem mange år. De har specialiseret sig i de nordiske markeder, og har således tilbudt på odds de lavere rækker i Danmark.

I 2012 blev Nordicbet købt af svenske Betsson Group, men det ændrer dog ikke på noget for dig, som bare vil have en god odds bonus at starte ud med.

Modsat de førnævnte bookmakere, som har en velkomst bonus til odds, så har Nordicbet et freebet til dig, når du opretter din konto.

Når du har oprettet en konto hos Nordicbet, så skal du indbetale mindst 100 kroner, og så vil Nordicbet overføre et freebet til din konto til en værdi af 500 kroner.

Du kan benytte dit 500 kroners freebet på, hvilket som helst odds, du ønsker, men festen hos Nordicbet stopper ikke her.

Du får nemlig også et 100 kroner freebet, som du kan benytte på Superligaen eller Nordicbet Ligaen.

Unibet bonus

Unibet er en af de største bookmakere i Danmark, og de tilbyder også en fantastisk velkomstbonus til betting.

Når du har oprettet din konto, så kan du indsætte mellem 100 og 1500 kroner til din Unibet-konto, og så vil Unibet give dig en 100 % bonus, som matcher din indbetaling.

Indbetaler du 1500 kroner hos Unibet, så vil du have 3000 kroner stående på din konto.

For at udbetale dine bonuspenge fra Unibet, så skal de først gennemspilles. Det kræver, at du spiller for beløbet af din bonus mindst seks gange til minimum odds 1.40.

Det er således Danmarks største odds bonus, som du finder hos Unibet.

Odds bonus uden indbetaling

Fra tid til anden, så tilbyder bookmakerne bonus uden indbetaling. Der er i skrivende stund ikke et sådant tilbud tilgængeligt, men vi skal nok opdatere, når det sker.

Til gengæld er der med jævne mellerum særlige kampagner for eksisterende kunder, hvor du bliver tilbudt en bonus uden indbetaling.

Til det netop overståede VM i fodbold tilbød Danske Spil bonuspenge, som du optjente ved at svare rigtigt på nogle quizspørgsmål.

Opdatering: LeoVegas tilbyder i øjeblikket en odds bonus uden indbetaling. Så snart, du har verificeret din konto med NEM-ID, så får du 50 kroner, som du frit kan spille for.

Åbn en konto hos bet365 i dag og udnyt vores 100% Åbningstilbud.*

1. bet365

100% op til 500KR

2. Mr Green

100% op til 1000KR

3. LeoVegas

Risikofrit spil på op til 500 KR

4. Nordicbet

100% op til 500KR

5. Betsafe

100% op til 1000KR

6. Bethard

Sponsoreret indhold | Regler & vilkår gælder | +18 | Bonus kun for nye spillere

Risikofrit spil på op til 500 KR

Nordicbet

x

Sponsoreret indhold | Regler og vilkår gælder | + 18 | Bonusser gælder kun nye spillere