Lars Madsen photo
Lars Madsen

- 23 aug, 2017

The Money Fight: Odds på Floyd Mayweather – Conor McGregor

Natten til søndag dansk tid går Floyd ”Money” Mayweather og Conor ”The Notorious” McGregor i ringen, når The Money Fight skal kæmpes. Floyd Mayweather er mangedobbelt vinder i boksning i forskellige vægtklasser, mens Conor McGregor er en stor profil i UFC.

Den 40-årige amerikanere er en af historiens bedste boksere, og Conor McGregor burde umiddelbart ikke have en chance for at vinde over ham. Han har dog en lille fordel, da han har en rækkevidde på 188 cm, mens Mayweather har en på 183 cm.

Omvendt bør Mayweather have en enorm fordel qua sin enorme erfaring fra bokseverdenen, som han har været en del af i over 20 år. Han er i fremragende fysisk form, og på grund af hans defensive kvaliteter, bliver det ikke et problem at gå 12 runder.

Der skal bokses letmellemvægt, hvilket betyder, at de maksimalt må veje 70 kg ved indvejning. Det betyder dog også, at de skal bokse med 10 oz. handsker i stedet for 8 oz.

Floyd Mayweather er stadig ubesejret

Floyd Mayweather startede sin professionelle boksekarriere i 1996, da han vandt over mexikanske Roberto Apodaca, og siden da har han ikke kigget sig tilbage. Han har i alt bokset 48 kampe, og han har endnu ikke tabt en kamp.

26 af disse kampe er vundet på knockout, mens de sidste 23 er kørt hjem på teknisk afgørelse. Hans seneste kamp var i september 2015, hvor han vandt over Andre Berto i 12 runder.

Han havde tidligere udtalt, at han ville trække sig tilbage fra boksning efter sejren over Berto, men nu skal han altså i ringen små to år efter imod Conor McGregor.

Conor McGregor har aldrig bokset før

Conor McGregor har taget UFC med stor over de seneste år. Han er en af de mest aktive kæmpere, og han har fået mange fans på grund af hans ekstravagante væremåde. Han er en trashtalker af guds nåde, og han har da også givet den gas i optakten til The Money Fight.

Han blev den første UFC-kæmper nogensinde, der har været mester i to forskellige vægtklasser på samme tid efter, at han besejrede Eddie Alvarez ved UFC 205 i september 2016.

McGregor er 11 år yngre end Mayweather, og han kan muligvis have en lille fordel i bevægelserne. Han er en såkaldt finisher, og det bliver interessant at se, hvordan han kan gøre det imod Mayweather, som er kendt for sine defensive evner.

Odds på Mayweather vs McGregor

Når du skal se Floyd Mayweather vs Conor McGregor, så kan du selvfølgelig også oddse på kampen. Floyd Mayweather er naturligvis stor favorit, og mange eksperter har kaldt Conor McGregor for chanceløs imod bokselegenden.

Det er interessant at se oddsudviklingen på kampen. For eksempel åbnede bet365 i 1.10 på Floyd Mayweather, men i skrivende stund tilbyder de 1.28 på amerikaneren. Der er ekstremt mange spekulationer og rygter omkring den store kamp, men det er de færreste mennesker, der reelt ved, hvad der foregår bag kulisserne.

Hvornår starter Floyd Mayweather vs Conor McGregor?

Kampen mellem Mayweather og McGregor er ikke den eneste, der skal bokses ved stævnet i Las Vegas. Det er selvfølgelig main event, hvorfor den først kan starte, når de andre kampe er slut. Det ventes, at kampen starter omkring kl. 05.00 dansk tid natten til søndag, men det kan muligvis blive senere.

Hvor skal Mayweather og McGregor bokse?

Stævnet afholdes i T-Mobile Arena i Las Vegas, som har plads til 20.000 tilskuere til boksekampe.

Hvor meget koster en billet til The Money Fight?

Der har naturligvis været stor rift om billetterne, som til gengæld er ret dyre. På de tilværende billetter svinger prisen mellem $1.600 og $100.000! Sidstnævnte hører naturligvis til blandt de bedste pladser, og du kan se udsigten, der er over en halv million værd her:

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2434 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.