Lars Madsen photo
Lars Madsen

- 12 sep, 2017

Nordicbet Ligaen: Optakt og live stream til Viborg FF – Vejle BK

Læs vores optakt til Nordicbet Liga-kampen mellem Viborg FF og Vejle Boldklub, find odds, og se kampen på live stream.

Viborg har fået sløj start på Nordicbet Ligaen

Nedrykkerne fra Viborg har bestemt ikke fået en god start, og det resulterede i en fyring af træner Johnny Mølby. Det tog faktisk kun en enkelt kamp før ledelsen i Viborg besluttede, at Mølby ikke var den rette mand i sædet, og man kan diskutere timingen i den fyring.

Det har hjulpet marginalt på spillet, men resultaterne er stadig meget svingende. Viborg har i stedet valgt at ansætte en trænerduo bestående af de gamle legender Steffen Højer og Ralf Pedersen, som altså skal føre klubben tilbage i Superligaen.

Efter de første syv runder af Nordicbet Ligaen ligger Viborg på ottendepladsen med ni point, og de fik en meget vigtig sejr i sidste runde imod Skive. De røg i mellemtiden ud af DBU Pokalen efter et nederlag i forlænget spilletid imod AaB, og de kan nu bruge alle kræfter på at rykke op i Superligaen.

Vejle har retning imod Superligaen

Det har været nogle kaotiske år i Vejle Boldklub. Resultaterne har været meget dårlige i flere sæsoner, og de har ikke engang været tæt på en oprykning. For snart halvandet år siden blev Vejle opkøbt af en 30-årig moldover ved navn Andrey Zolotko.

Grundet hans og den kinesiske partner Chang Jins netværk, har de hentet en masse udenlandske spillere til klubben, og det er gået godt i denne sæson. De ligger på førstepladsen med 17 point efter syv kampe, og de har et point ned til Thisted, som endda har spillet en kamp mere.

Det ville være forfriskende at se traditionsklubben Vejle tilbage i Superligaen, og de har både stadion og interesse, der kan berette deres tilstedeværelse i Danmarks bedste fodboldrække.

Vejle har haft det svært imod Viborg

Det er efterhånden to år siden, at Viborg og Vejle har mødt hinanden i en betydende kamp. Viborg var i landets næstbedste række i 2014/2015-sæsonen, og her spillede de tre kampe imod hinanden.

Begge kampene på Energi Viborg Arena endte uafgjort, mens Viborg vandt udekampen på Vejle Stadion. Det er faktisk syv år siden, at Vejle har slået Viborg i en betydende kamp, men de får en god mulighed, når de værter for storkampen onsdag aften.

Viborg må undvære den evigt uheldige Oliver Thychosen og Søren Frederiksen. Vejle bør få Kerim Memija tilbage efter, at han sad ude imod Vendsyssel.

På onsdag får vi brug for jeres opbakning igen, når topholdet Vejle kommer på besøg. Vi ses! ☘️ #viborgff

A post shared by Viborg FF – Officiel profil (@viborgff) on

Odds på Viborg FF – Vejle

Viborg er gjort til favoritter på trods af den dårlige start, og man kan overveje et spil på udeholdet, som har været godt kørende. Du kan få disse odds hos bet365:

  • Viborg FF: 2.50
  • Uafgjort: 3.50
  • Vejle: 2.75

Se Viborg FF – Vejle på live stream

Du kan selvfølgelig se Viborg FF – Vejle på live stream. Du skal blot oprette en bruger hos Viaplay, og så har du adgang til timevis af god fodbold på din mobil, tablet eller computer.

Hvornår spilles Viborg FF – Vejle?

Viborg FF – Vejle spilles onsdag den 13. september kl. 18.30 på Energi Viborg Arena.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2407 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.

Fact Checked

Faktatjekket af Lars Madsen, Skribent

Opdateret den 2 september, 2021