Odds på Jake Paul vs Mike Tyson: Hvem vinder kampen? [21/07]

Den 27-årige Youtuber og bokser Jake Paul går natten til søndag d. 21. juli ringen mod en af boksesportens største legender i form af Mike “Iron Mike” Tyson, der fylder 58 år inden mødet med Paul.

Odds på Mike Tyson vs Jake Paul

Mike Tyson gjorde comeback i bokseringen d. 29. november 2020, hvor han boksede en opvisningskamp mod Roy Jones Jr. Kampen endte uafgjort, og masser af seere så med, da de to aldrende herrer boksede mod hinanden.

Jake Paul boksede senest d. 3. marts i år, hvor han i første omgang vandt over amerikaneren Ryan Bourland på en teknisk knockout.

Kampen mellem Mike Tyson og Jake Paul vises direkte på Netflix, så hvis du har et abonnement til den populære streamingtjeneste kan du eksklusivt se med på Netflix, når de to boksere går i ringen til sommer. Den 7. marts i år blev det offentliggjort, at kampen bliver vist direkte på Netflix. Selve kampen skal bokses på AT&T Stadium i Arlington, Texas. Her er der plads

Du kan se de bedste odds på Mike Tyson – Jake Paul her.

Udfald Bedste Odds
Jake Paul 1.60 (NordicBet)
Mike Tyson 2.65 (LeoVegas)

Odds er fra onsdag d. 20. marts kl. 13.18 og opdateres løbende.

Spilforslag: Mike Tyson vs Jake Paul

Jake Paul vinder: 1.60 hos NordicBet

Der er mere end 30 år imellem Jake Paul og Mike Tyson, og den aldersforskel bør komme til udtryk i bokseringen i Texas, selv om Mike Tyson er en af boksesportens største legender. Havde der været tale om en Mike Tyson i sin prime, er der ikke nogen som helst tvivl om, at Tyson ville vinde over Jake Paul, og bookmakerne har da heller ikke Jake Paul som en stor favorit til at vinde kampen.

Spørgsmålet er, hvilken forfatning Mike Tyson er i. Jake Paul boksede i begyndelsen af marts og vandt i første omgang, så hans form er i hvert fald, hvor den skal være. Tyson har ikke bokset en professionel kamp i næsten 20 år, og dengang tabte han til Kevin McBride i en kamp, der blev bokset i juni 2005 i MCI Center i Washington D.C.

Jake Paul har i sin professionelle boksekarriere vundet 9 kampe og tabt en enkelt gang. Paul tabte i februar 2023 til Tyson Fury. 6 af Jake Pauls sejre er vundet via knockout. Mike Tysons statistik er en del mere imponerende. 44 gange i karrieren har Mike Tyson vundet på knockout, og han har i alt vundet 50 gange. Kun 6 gange har Tyson forladt ringen som taber af en kamp. Det kan være, at det bliver til et nederlag nummer 7 til sommer mod Jake Paul.

Se Mike Tyson vs Jake Paul: Online Live Stream & TV

Hvis du har et abonnement til Netflix, kan du live streame Mike Tyson – Jake Paul direkte på Netflix, der eksklusivt viser kampen.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2516 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.