Odds på næste Manchester United-manager: Ryger ten Hag ud?

Erik ten Hag er Manchester United-manager, som det er lige nu. I fodboldens verden kan det dog gå rigtig stærkt, og Manchester United har haft en dårlig sæson, hvor spillet og præstationerne har været undervældende for en klub af Uniteds størrelse.

Den 54-årige ten Hag kom til Manchester United i foråret 2022, og hans kontrakt løber frem til sommeren 2025, men er ten Hag også i Manchester United i næste sæson? Manchester United røg skuffende ud af Champions League og endte sidst i en gruppe med Bayern München, FCK og Galatasaray, og i Premier League ender de nok også uden for top 4.

Odds på næste Manchester United træner

Bookmakerne er i hvert fald ude med odds på næste Manchester United-manager, og du kan få et overblik over oddsene herunder. Lige nu er det kun bet365, der har odds på det, men det kan være, at flere bookmakere vil udbyde odds på det senere hen.

Næste United-manager? bet365
Graham Potter 3.75
Gareth Southgate 4.00
Thomas Frank 8.00
Ruben Amorim 9.00
Roberto De Zerbi 9.00
Julian Nagelsmann 10.00
Thomas Tuchel 11.00
Andoni Iraola 13.00
Hansi Flick 13.00
Julen Lopetegui 15.00
Kieran McKenna 15.00
Eddie Howe 17.00
Michael Carrick 21.00
Zinedine Zidane 26.00

Næste Manchester United manager odds er fra fredag d. 19. april kl. 13.56 og kan løbende ændres.

Ifølge bookmakeren bet365 er Graham Potter favorit til at blive næste Manchester United-manager. 48-årige Potter har været arbejdsløs, siden han blev fyret i Chelsea i april 2023. Potter havde ikke succes i Chelsea, men det havde han, da han var i Brighton, og han har stadig et navn i engelsk fodbold på trods af det skuffende ophold i London.

En anden manager, der giver cirka det samme odds som Potter, er den nuværende engelske landstræner Gareth Southgate. Southgates kontrakt som engelsk landstræner udløber i december i år, og det er uvist, om den bliver forlænget. 53-årige Gareth Southgate har haft det prestigefyldte job som landstræner for England siden 2016. Southgate var fra 2006-2009 manager for sin tidligere klub Middlesbrough, og det er indtil videre det eneste klubhold, han har stået i spidsen for som manager.

Sådan oddser du på næste Manchester United manager hos bet365

Hvis du gerne vil spille på næste United-manager, kan du gøre det på bet365, hvis du er min. 18 år gammel og har adresse i Danmark. Se herunder, hvordan du gør.

  1. Gå til bet365
  2. Opret konto/log ind
  3. Vælg Fodbold
  4. Vælg Vindere
  5. Vælg Specials
  6. Klik på Næste permanente manager og scroll ned til Man Utd

Hvis du spiller på det eller noget andet, så husk at spille med omtanke.

Odds Tip på næste United manager

Thomas Frank som næste United-manager: 8.00 hos bet365

Ifølge bet365 er danske Thomas Frank lige nu den tredjestørste favorit til at blive næste manager i Manchester United. Thomas Frank har gjort det godt i Brentford, og der spekuleres i, om han snart skal væk fra Brentford. Frank underskrev en ny kontrakt med Brentford i december 2022, og hans kontrakt med klubben udløber i sommeren 2027.

Frank har i flere år bevist, at han kan begå sig på Premier League-niveau, men der er selvfølgelig stor forskel på at være manager for Brentford og på at være manager for United. Thomas Frank giver odds 8.00 som næste United-manager.

Andre kandidater

Roberto De Zerbi fra Brighton er et andet navn, der kan komme i spil som næste United-manager, og han er fjerdestørste favorit ifølge bet365. Julian Nagelsmann er også på bet365-listen over potentielle managere i United, men den tyske landstræner har forlænget sin kontrakt med det tyske fodboldlandshold, så den nu løber frem til VM i 2026. Af den grund kan Nagelsmanns navn formodentligt streges fra listen.

Andre store managers som Thomas Tuchel, Zinedine Zidane, Diego Simeone, Hansi Flick og så videre er også blandt bet365’s liste over mulige kandidater, og de har alle sammen vist, hvad de har af egenskaber på øverste niveau.

Michael Carrick var i 2021 midlertidig træner for Manchester United i tre kampe, og det kan være, at han kan komme i spil, men han er næppe førsteprioritet, da han ikke har vist det store på øverste niveau som manager. Carrick har siden oktober 2022 været manager i Middlesbrough, og han fik en rigtig god start i klubben, men i 23/24 er det ikke gået lige så godt for Carrick og Middlesbrough.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2478 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.