Optakt til Brøndbys venskabskamp imod Guangzhou Evergrande

Læs vores optakt til venskabskampen mellem Brøndby IF og Guangzhou Evergrande, se odds, og find ud af om kan se kampen på live stream.

Brøndby forbereder sig på FCK-kamp imod Guangzhou Evergrande

Brøndby IF er netop rejst til Dubai, hvor de skal tilbringe 10 dage frem mod sæsonstarten imod FC København den 4. februar.

I første omgang skal de møde Kinas syv-dobbelte mestre fra Guangzhou Evergrande, og det er en spændende modstander for Superligaens andeplads.

Resultatet er i og for sig ligegyldigt, men det er altid spændende at måle sig med internationale modstandere, og Guangzhou har bestemt nogle spændende spillere.

Hele truppen er med i Dubai

Brøndby-coach Alexander Zorniger har taget hele truppen med til Dubai. Det betyder, at 26 mand er rejst sydpå. 23 af disse er fra den normale Superliga-trup, som så er blevet suppleret af tre spillere fra Brøndbys Masterclass.

Disse tre spillere er Morten Frendrup, Agust Hlynsson og Mads Hermansen, og det skal blive spændende at se om de kan spille sig tættere på Superliga-holdet.

Mange Brøndby-fans tørster efter flere lokale spillere på holdet, men det kræver selvfølgelig også, at de har det fornødne niveau.

Casper Hauervig og Viktor Anker er ikke rejst med til Dubai på grund af skader.

Du kan se hele Brøndbys trup her (fra www.brondby.com):

1. Frederik Rønnow

3. Anthony Jung.

4. Benedikt Röcker

6. Hjörtur Hermannsson

8. Kasper Fisker

9. Teemu Pukki

10. Hany Mukhtar

12. Simon Tibbling

13. Johan Larsson

14. Kevin Mensah

16. Benjamin Bellot

17. Andreas Bruus

18. Besar Halimi

19. Christian Nørgaard

20. Kamil Wilczek

21. Lasse Vigen Christensen

23. Paulus Arajuuri

24. Joel Kabongo

26. Filip Blazek

27. Svenn Crone

28. Christian Enemark

29. Jan Kliment

Morten Frendrup (Brøndby Masterclass)

Agust Hlynsson (Brøndby Masterclass)

Mads Hermansen (Brøndby Masterclass)

Stærk kinesisk modstander

Brøndby-spillerne får hård modstand fra den kinesiske modstander, som har vundet de seneste syv mesterskaber i Kina. Guangzhou Evergrande blev i 2010 overtaget Evergrande Group, som har vanvittige midler til rådighed, og det har sat sit præg på spillertruppen.

Den nok største profil er Jackson Martinez, man han spillede faktisk slet ikke i 2017, og han kommer formentlig ikke på banen imod Brøndby.

To af holdets vigtigste spiller er Alan og Ricardo Goulart, som begge er fra Brasilien. Derudover har holdet en solid stamme af kinesiske spillere, som man muligvis kommer til at høre mere om i fremtiden.

Odds på Brøndby IF – Guangzhou Evergrande

Selvom venskabskampe altid er specielle, så kan du smide et spil på kampen. Det virker umiddelbart som om, at Brøndby er lige lovligt store favoritter, men det er meget svært at sætte sig ind i Guangzhou Evergrandes niveau. Det er i hvert fald sjovt at sammenligne sig selv med de syv-dobbelt kinesiske mestre.

Bet365 tilbyder i øjeblikket følgende odds (pr. 22/01 – 10.00)

  • Brøndby IF: 1.66
  • Uafgjort: 3.75
  • Guangzhou Evergrande: 4.33

Hvordan live streamer man Brøndby IF – Guangzhou Evergrande?

Det er desværre ikke muligt at live streame kampen mellem Brøndby IF og Guangzhou Evergrande på computer. Du kan dog live streame kampen direkte fra Brøndbys egen app Brøndby Indefra, som du finder her. Du kan også følge kampen via Brøndbys Twitter-profil, som kommer til at opdatere fra kampen direkte.

Hvornår spilles Brøndby IF – Guangzhou Evergrande?

Brøndby IF – Guangzhou Evergrande spilles mandag den 22. januar kl. 16.00.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2516 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.