Santander Cup: Optakt til Final 4

Læs vores optakt til Final 4-stævnet, hvor vi skal finde pokalvinderne i kvindernes Santander Cup, og se håndboldkampene direkte på live stream online.

Final 4 Santander Cup live stream 2017

Fredag aften skal Santander Cup 2017 afgøres. Det sker ved det store Final 4-stævne, som afholdes i Jysk Arena den 29. og 30. december 2017.

De to semifinaler skal begge spilles om fredagen, mens bronzekampen og finalen bliver spillet lørdag.

Den første semifinale spilles fredag den 29. december kl. 18.00, og kampen står imellem Aarhus United og København Håndbold. Københavnerne er på forhånd kæmpe favoritter, og det ville være meget overraskende, hvis ikke de formåede at slå Aarhus United.

København Håndbold ligger i øjeblikket på førstepladsen i HTH Go Ligaen med 18 point efter 11 kampe. Det ser anderledes svært ud for Aarhus United, som ligger på 10. pladsen med fem point.

København Håndbold og Aarhus United mødte hinanden den 6. oktober i HTH Go Ligaen, og her vandt KBH stensikkert med hele 31-20, så vi forventer ikke den store spænding i den kamp.

I den anden semifinale mødes Team Esbjerg og FCM Håndbold, og det ligner umiddelbart en anderledes spændende kamp.

FC Midtjylland har umiddelbart et stærkere hold, hvilket man også ser i liga-tabellen, men pokalhåndbold er ofte anderledes og mere tæt end ligakampene.

FC Midtjylland ligger i øjeblikket på andenpladsen med 16 point, mens Team Esbjerg ligger på sjettepladsen. Der er dog kun to point imellem holdene, så man skal ikke ligge alt for meget i placeringerne.

København Håndbold er favoritter

De fleste er enige om, at København Håndbold er favoritter til at vinde Final 4-stævnet. Dels har de fået den bedst mulige lodtrækning imod Aarhus United, men de er måske også det bedste hold i øjeblikket.

København Håndbolds cheftræner er dog ikke umiddelbart optimistisk før finalestævnet. Han er blandt andet utryg ved holdets forberedelser:

– Vi synes, at vi har en god chance for at vinde kampen, men vores forudsætninger er helt anderledes, end de var for halvanden måned siden.

– Dengang vidste vi, at vi var godt kørende, og vi vidste, hvor vi havde hinanden i forhold til sammenspillet. Nu har vi så haft halvanden måned, hvor fem stamspillere ikke har træner med os, så vi er lidt usikre på, hvor vi står.

Der var som bekendt VM i kvindehåndbold i december måned, hvor København Håndbold havde hele fem spillere med i Klavs Bruun Jørgensens trup.

Vejen til Final 4:

  • København Håndbold: 34-22 over Team-Tvis Holstebro og 27-20 over Randers HK
  • Aarhus United: 18-21 imod Odense (senere taberdømt) og 21-18 imod Viborg HK.
  • Team Esbjerg: 25-16 imod Ringkøbing og 27-22 imod Nykøbing Falster Håndbold.
  • FCM Håndbold: 34-15 imod Lyngby og 24-22 imod Silkeborg Voel.

På Mesterbold forsøger vi altid at dække håndbolden så vidt muligt, og vi har forberedt os på den nærtkommende EM-slutrunde i herrehåndbold, som spilles i januar 2018. Du kan læse vores optakt til EM her!

Santander Cup: Final 4 live stream

Du kan se alle de fire kampe fra Final 4-stævnet direkte på live stream hos TV2 Play. Hvis du hellere vil se håndboldkampene på TV, så skal du tune ind på TV2 Sport. Finalen vises dog på TV2.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2516 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.