Se Barcelona – Chapecoense på live stream!

Læs vores optakt til Barcelona – Chapecoense, som mødes i Joan Gamper Trophy, se odds på kampen og se den på live stream.

Barcelona får mandag besøg af Chapecoense

Mandag aften spiller Barcelona og Chapecoense den 52. udgave af Joan Gamper Trophy, som er opkaldt efter Barcelonas stifter. Den fungerer som en slags præsentation af truppen for de trofaste fans, og Camp Nou plejer at være godt besøgt.

I år har de valgt at invitere brasilianske Chapecoense som følge af den meget tragiske ulykke, som fandt sted i november sidste år. Et fly med holdets trup og stab styrtede ned på vej til Medellin, og 76 omkom.

På forunderligvis har de formået at genopbygge et hold med hjælp fra hele fodboldverdenen, og de skal så i aktion på Camp Nou mandag aften.

Barcelonas nye spillere er klar til kamp

For Barcelonafans bliver det også en spændende kamp. De får nemlig muligheden for at vurdere holdets nye cheftræner Erneste Valverde, der kom til fra Club Athletic.

Derudover får de for første gang Nelson Semedo i aktion på Camp Nou. Højrebacken er blevet hentet i Benfica, hvor han slog igennem i sidste sæson. De har valgt at rykke stopperen Marlon op i førsteholdstruppen, og han er ligeledes med mandag aften.

Barcelona har også hentet Gerard Deulofeu retur til klubben efter, at de solgte ham til Everton for to sæsoner siden.

Chapecoense har fået dårlig optakt til kampen

Modsat den spanske liga, så har fodbolden i brasilien været i gang i flere måneder, og Chapecoense er faktisk midt i en nedrykningskamp i den brasilianske Serie A.

Faktisk spillede de i går en meget vigtig kamp imod Coritiba, som blev tabt med 0-2. Det var ikke en mulighed at rykke kampen, så de ankommer først til Barcelona mandag kl 16.00, og der er kampstart 20.30, så de får en presset mandag.

Deres invitation handler i høj grad om at vise solidaritet med klubben, som blev udsat for den værst tænkelige ulykke. Barcelona-spillerne går ikke på banen for at smadre Chapecoense, og kampen skal afvikles så festligt så muligt.

Se Barcelona – Chapecoense på live stream!

Ønsker du at se se Barcelona – Chapecoense på live stream, så skal du oprette dig hos bet365!

Hvornår spilles Barcelona – Chapecoense?

Barcelona – Chapecoense spilles mandag den 7. august kl. 20.30

Hvor spilles Barcelona – Chapecoense?

Barcelona – Chapecoense spilles på Camp Nou i Barcelona.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2516 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.