Se Brøndbys træningskamp imod Fremad Amager!

Du kan live streame Brøndbys træningskamp imod Fremad Amager direkte på din PC. Du finder linket længere nede i artiklen.

Brøndby IF vs Fremad Amager

Onsdag eftermiddag fortsætter Brøndby deres forberedelser til forårssæsonen, som for deres vedkommende begynder med pokalbraget imod FC København den 4. februar i Parken.

De mødte i sidste uge Roskilde FC, og det blev til en sikker 4-1-sejr. Simon Tibbling, Hany Mukhtar, Kevin Mensah og Teemu Pukki stod for målene, og det var generelt en tilfredsstillende præstation for coach Alexander Zorniger.

Modsat rivalerne fra FC København, så er flere af Brøndbys spillere i øjeblikket med ligalandsholdet på tur i Abu Dhabi, og det betyder blandt andet, at Christian Nørgaard og Johan Larsson ikke vil deltage i kampen.

Vigen testet måske på 6’eren

Netop Nørgaards fravær åbnede i kampen imod Roskilde op for et nyt valg på 6’eren, den bageste position på midtbanen. I den kamp fik Lasse Vigen Christensen chancen fra start, og det er slet ikke en uvant position for midtbanedynamoen.

De andre midtbanespillere som Besar Halimi, Kasper Fisker, Simon Tibbling og Hany Mukhtar har deres spidskompetencer i det offensive, og det giver fin mening at afprøve en ny kandidat på 6’eren.

Christian Nørgaard spillede samtlige 19 Superliga-kampe i efteråret, og han fik fuld spilletid i alle kampe pånær en. Imod FC Nordsjælland blev han erstattet af netop Lasse Vigen, som dermed må formodes at være andetvalg på den plads.

Uanset hvor godt, han skulle gøre det i Nørgaards fravær, så overtager han nok ikke pladsen fra ham. Han var netop blandt ligaens bedste spillere i efteråret, og han er nok holdets vigtigste spiller sammen med Rønnow og Larsson.

Stille transfervindue på Vestegnen

FC Midtjylland har netop solgt Filip Novak og hentet Erik Sviatchenko ind på en lejeaftale, og det ventes ligeledes, at FC København kommer til at handle i januar måned.

Der har dog været meget stille på Vestegnen, og det hænger givetvis sammen med, at de er tilfredse med deres trup. De har – mere eller mindre – to solide kandidater til hver position, og de spillede et overbevisende efterår.

Der er konstant rygter om målmand Frederik Rønnow, som allerede i sommerens transfervindue var på vej til Nottingham Forest, men han bliver mindst et halvt år mere på Brøndby Stadion, som det ser ud nu.

Foruden venskabampene imod Roskilde og Fremad Amager, så skal Brøndby møde Guangzhou Evergrande og Slavia Prag inden derbyet imod FC København.

Odds på Brøndby IF – Fremad Amager

Der er endnu ikke sat odds på venskabskampen imellem Brøndby IF og Fremad Amager, men det kan komme hvert øjeblik. Hold især øje med Danske Spil og bet365, som ventes at sætte odds på kampen.

Se Brøndby IF – Fremad Amager på live stream

Du kan live streame Brøndby IF – Fremad Amager hos TV3 Sport. Det er meget nemt og i god kvalitet.

Link til første halvleg

Link til anden halvleg

Hvornår spilles Brøndby IF – Fremad Amager?

Brøndby IF – Fremad Amager spilles onsdag den 17. januar kl. 14.00 på Brøndbys træningsanlæg.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2516 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.