Se Galatasaray – Fenerbahce direkte på live stream

Læs vores optakt til Süper Lig-kampen Galatasaray – Fenerbahce, find odds, og se kampen via live stream hos bet365. Opret dig her!

Galatasaray har startet flot i Süper Lig

Søndag aften spilles en af Europas største fodboldkampe. De to Istanbul-giganter fra Galatasaray og Fenerbahce mødes på Türk Telekom Arena, og der står ufatteligt meget på spil. Fenerbahce har fået en dårlig start på ligaen, hvor de allerede er otte point efter Galatasaray, og de kan næsten ikke tåle at tabe.

Både Galatasaray og Fenerbahce røg tidligt ud af Europa League-kvalifikationen, og derfor er der fuld fokus på Süper Lig. Galatasaray har fået en flot start med 22 point i de første otte kampe, mens Fenerbahce ligger på femtepladsen med 14 point.

Til gengæld vandt Fenerbahce begge Istanbul-derbys i sidste sæson, og de kan måske tage noget selvtillid med på den baggrund. Sejren i det seneste opgør blev sikret på en scoring af Souza i overtiden, og det fik selvfølgelig tilskuerne til at gå amok.

The Intercontinental Derby er blandt de største

Der er ingen tvivl om, at Galatasaray og Fenerbahce hader hinanden som pesten, og det plejer at være nogle ekstremt hårde kampe imellem dem. Således har Fenerbahce fået et rødt kort i tre af de sidste fem kampe på Türk Telekom Arena, og der kunne sagtens komme endnu et rødt kort i søndagens kamp.

Selvom begge klubber holder til i Istanbul, så kalder man alligevel kampen for ”The Intercontinental Derby”. Som bekendt skiller den tyrkiske hovedstad Europa og Asien, og hjemmeholdet Galatasaray holder til på den europæiske side af byen, mens gæsterne fra Fenerbahce holder til i den asiatiske.

Det første møde mellem Galatasaray og Fenerbahce var tilbage i 1909, og siden da har de to hold mødt hinanden 386 gange. Fenerbahce har vundet 147 gange, mens Galatasaray har vundet 123, og 116 af kampene er endt uafgjort. Galatasaray virker dog som det stærkeste hold i øjeblikket.

Fenerbahce gik i sort imod Besiktas

Det er ikke længe siden, at Fenerbahce spillede et derby imod en af de andre tyrkiske giganter. Hjemme på Şükrü Saracoğlu tog Fenerbahce imod Besiktas, og det skulle vise sig at blive en ekstrem kamp.

Selve spillet var rodet i store dele af kampen, og der blev begået tonsvis af hårde frispark. Guiliano bragte Fener foran 1-0 efter 20 minutter, og i slutningen af halvlegen blev både Neto fra Fenerbahce og Ricardo Quaresma fra Besiktas smidt ud.

Der skete ikke ret meget i den indledende fase af anden halvleg, men det stak helt af i slutminutterne. Den tidligere FCK-spiller Atiba Hutchinson begik straffe, og fik efterfølgende kampens tredje badebillet.

Vincent Janssen scorede til 2-0, og så skulle man tro, at kampen var afgjort, men Ryan Babel reducerede minuttet efter. Begge hold fik yderligere en udvisning, og de sidste par minutter var helt vanvittige at se på.

Se højdepunkterne fra kampen her:

Se Galatasaray – Fenerbahce direkte på live stream

Du kan selvfølgelig se Galatasaray – Fenerbahce direkte via live stream. Opret dig hos bet365 her, og se masser af fodbold direkte på din mobil eller computer.

Odds på Galatasaray – Fenerbahce

Galatasaray er gjort til favoritter på oddsmarkedet, og de har selvfølgelig både hjemmebanefordelen og de bedste præstationer i ryggen. Du kan få følgende kampodds hos bet365.

Hvornår spilles Galatasaray – Fenerbahce?

Galatasaray – Fenerbahce spilles søndag den 22. oktober kl. 18.30 på Türk Telekom Arena.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2517 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.