Se Galatasaray – Karabükspor på live stream online

Læs vores optakt til Süper Lig-kampen Galatasaray – Karabükspor, find odds, og se kampen direkte på live stream.

Sådan ser du Galatasaray – Karabükspor på live stream hos bet365

Hos bet365 kan du se alle kampene fra den tyrkiske Süper Lig direkte på live stream hos bet365. Du skal blot oprette en bruger, indsætte mindst 50 kroner, hvorefter du har fri adgang til timevis af fodbold fra de bedste rækker som den spanske La Liga, tyske Bundesliga og meget mere!

Galatasaray har fået flot start på Süper Lig

Galatasaray fik en katastrofal sæsonstart, da de røg ud af Europa League-kvalifikationen imod de svenske pokalvindere fra Östersund. Det gør ondt på selvforståelsen i Tyrkiet største klub, men de kan redde sæsonen ved at vinde årets Süper Lig.

I den hjemlige liga har de fået en flot start. Efter de første seks runder ligger Galatasaray alene på førstepladsen med 16 point, mens de andre guldkandidater fra Besiktas og Fenerbahce SK ligger henholdsvis tre og fem point efter.

Det lignede ellers et pointtab i weekendens udekamp imod Bursaspor, men de fik vendt kampen til sidst. De kom bagud 1-0 efter 14 minutter, og det var også stillingen ved pausen. De skiftede Sofiane Feghouli og Yasin Öztekin med en halv time igen, og det gav pote.

Feghouli udlignede 10 minutter senere, og Tolga Cigerci scorede sejrsmålet få minutter senere, og dermed er Galatasaray godt på vej imod endnu et mesterskab.

Karabükspor er dårlige på udebane

Det er ikke nogen svær modstander, som Galatasaray skal møde. Karabükspor endte ganske vist på 11. pladsen i sidste års Süper Lig, men de skaffede størstedelen af deres point på hjemmebane.

Faktisk var Karabükspor ligaens dårligste udehold i sidste sæson, og de hentede kun ni point i 17 udekampe. Til sammenligning hentede de hele 34 på hjemmebane, hvilket er flere end Galatasaray formåede i sidste sæson.

Modsat mange andre tyrkiske hold, så har Karabükspor ikke ret mange profiler på holdet. Deres bedste spiller er Gabriel Torje, som har scoret to mål i de første seks kampe.

Brandvarm Bafetimbi Gomis

Galatasarays største profil i denne sæson har været den nyindkøbte angriber Bafetimbi Gomis, som fører Super Ligs topscorerliste med syv mål i seks kampe. Han har lavet fem af målene i de tre hjemmekampe, og han er det klart bedste bud på en målscorer i lørdagens kamp.

Efter to mindre gode sæsoner i Swansea og Premier League, skiftede han for et år siden til Marseille på en låneaftale, hvor han lavede 20 mål i 31 kampe i Ligue 1.

Før denne sæson valgte Galatasaray at hente Gomis for omkring 15 millioner kroner, og det har vist sig at være en fantastisk handel for Galatasaray, som før sæsonen sagde farvel til Lukas Podolski og Kolbein Sigthorsson.

Odds på Galatasaray – Karabükspor

Galatasaray er selvfølgelig store favoritter på oddsmarkedet, og det er tvivlsomt om der er værdi i det lave odds på hjemmesejren. Du kan få følgende odds hos bet365:

  • Galatasaray: 1.30
  • Uafgjort: 5.00
  • Karabükspor: 10.00

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2516 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.