Süper Lig: Se Antalyaspor – Galatasaray på live stream

Læs vores optakt til Süper Lig-kampen Antalyaspor – Galatasaray, og se den direkte på live stream.

Antalyaspor har købt ind

Der venter en spændende kamp mellem Antalyaspor og Galatasaray, som endte på hhv. femte- og fjerdepladsen i sidste års Süper Lig. De to hold plejer at spille nogle meget seværdige kampe, og dette ligner endnu en god fodboldkamp.

Antalyaspor har valgt at forstærke truppen med nogle meget spændende navne op til denne sæson. Den mest overraskende handel var Samir Nasri, der skifter til fra Manchester City. De har også hentet franskmanden Jeremy Menez og brasilianske Maicon.

Det største navn i Antalyaspor er dog stadigvæk Samuel Eto’o, der også bærer anførerbindet for klubben. Han har scoret 20 og 18 mål i sine to sæsoner i Süper Lig, og på trods af sine 36 år, så har han stadig meget klasse.

Galatasaray fører Süper Lig

Galatasaray har fået en perfekt start på Süper Lig. Sæsonen startede ellers meget skidt, da de røg ud af Europa League-kvalifikationen imod svenske Östersund. Den eneste måde de kan gøre op med fiaskoen er ved at vinde mesterskabet for første gang siden 2015.

De har vundet de første tre kampe i årets Süper Lig, og de fører ligaen alene med ni point, mens Besiktas ligger på andenpladsen med syv point. Galatasaray har været ganske suveræne, og de har allerede lavet 10 mål.

Bafetimbi Gomis og Tolga Cigerci har begge lavet fire kasser. For sidstnævntes vedkommende er det meget overraskende, da han ikke formåede at score i 24 ligakampe sidste år.

Galatasaray har også været aktive på sommerens transfermarked. Mariano, Sofiane Feghouli, Fernando, Younes Balhanda, Maicon og netop Gomis er alle nye på Türk Telekom Stadium, og det er nogle gode forstærkninger.

De har dog også mistet Wesley Sneijder, Lukas Podolski og sidste års bedste spiller Bruma, så der har været brug for erstatninger.

‪? Samir Nasri ilk antrenmanına çıktı. #BizAntalyasporuz ‬

A post shared by Antalyaspor (@antalyaspor) on

Plejer at være mange mål

Vi kan se frem til en underholdende fodboldkamp, når Antalyaspor tager imod Galatasaray. De to hold plejer at spille målrige kampe, og de seneste fem indbyrdes opgør er endt med hele 25 mål.

Galatasaray vandt begge sidste sæsons møder med 3-1 på hjemmebane og 2-3 på udebane.Ved begge lejligheder blev sejrene dog sikret på mål i de allersidte minutter, og vi kan kun håbe på et lige så stort drama.

Galatasaray har som bekendt scoret flittigt i sæsonstarten, mens Antalyaspor er kommet noget roligere fra start med tre mål i tre kampe.

Se Antalyaspor – Galatasaray på live stream!

Du kan heldigivis se Antalyaspor – Galatasaray her. Du skal blot oprette en konto, og indsætte mindst 50 kroner, så har du en hel verden af direkte sport på din computer, tablet eller mobil.

Odds på Antalyaspor – Galatasaray

Hvis du føler dig heldig i dag, så kan du også smide lidt penge på kampen. Du kan i øjeblikket få følgende odds hos bet365.

  • Antalyaspor: 3.75
  • Uafgjort: 3.50
  • Galatasaray: 1.95

Hvornår spilles Antalyaspor – Galatasaray?

Antalyaspor – Galatasaray spilles søndag den 10. september kl. 19.00.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2501 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.