Süper Lig: Se Bursaspor – Galatasaray på live stream

Læs vores optakt til Süper Lig-kampen mellem Bursaspor og Galatasaray, find odds, og se kampen på live stream.

Galatasaray fører Süper Lig

Galatasaray startede sæsonen meget skuffende ved at tabte til Östersund i Europa League-kvalifikationen, og de skal nu bruge alle kræfter på at vinde Süper Lig, som vil give dem adgang til Champions League igen.

De mistede i sommerferien deres bedste spiller i sidste sæson Bruma, men de har hentet nogle fornuftige spillere ind, og Galatasaray har fået en flot start på 2017/2018-sæsonen.

Galatasaray ligger på førstepladsen med 13 point efter fem kampe, og de har allerede nu fem point ned til ærkerivalerne fra Fenerbahce. Galatasaray-træner Igor Tudor har derudover næsten en fuld kampdygtig trup til rådighed, og Istanbul-klubben er da også storfavoritter til at vinde kampen.

Bursaspor har fået flot sæsonstart

Bursaspor holder normalt til i bunden af Süper Lig, og de var kun to point fra nedrykning i sidste sæson. De har dog fået en langt bedre start på årets turnering, hvor de har hentet ni point i de første fem kampe, hvilket rækker til en syvendeplads.

De har vundet deres to hjemmekampe med 3-2 over Alanyaspor og 3-0 over Akhisar Belediyespor. Den congolesiske angriber Dzon Delarge har scoret tre mål i de seneste fire kampe, hvilket er en kraftig forbedring i forhold til sidste sæson, hvor han kun scorede en gang i 21 kampe.

Det er småt med profiler på Bursaspor-holdet, men de har et par spændende navne. De har valgt at leje Emmanuel Badu i Udinese, hvor han nåede at spille over 150 Serie A-kampe, og han er da også startet inde i alle fem kampe i denne sæson.

Galatasaray vandt 5-0 i Bursa sidst

Der var klasseforskel, da de to mandskaber mødtes i sidste sæson. Galatasaray vandt hjemmekampen med 3-1, men det gik helt galt for Bursaspor, da de mødtes i Bursa i slutningen af sidste sæson.

Bruma scorede to kasser før pausen, og 0-2 var også stillingen efter første halvleg. Ahmet Calik, Lukas Podolski og Yasin Öztekin fortsatte målfesten, og de vandt dermed hele 5-0 i Buraspor.

Nu mødes holdene på samme bane i Bursa blot fem måneder efter det seneste møde, og Bursaspor bør kunne byde Süper Ligs førerhold op til dans.

Se Bursaspor – Galatasaray på live stream

Du kan selvfølgelig se kampen mellem Bursaspor og Galatasaray direkte på live stream. Du skal oprette en konto hos bet365, indsætte midler, og derefter vil du have adgang til timevis af direkte fodbold på din mobil, tablet eller pc.

Odds på Bursaspor – Galatasaray

Galatasaray er selvfølgelig favoritter til udekampen, og du kan få følgende odds hos bet365:

  • Bursaspor: 5.75
  • Uafgjort: 3.80
  • Galatasaray: 1.60

Hvornår spilles Bursaspor – Galatasaray?

Bursaspor – Galatasaray spilles søndag den 24. september kl. 18.30.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2516 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.