Süper Lig: Se Fenerbahce – Besiktas på live stream

Læs vores optakt til Süper Lig-kampen Fenerbahce – Besiktas, find odds, og se kampen på live stream. Læg i øvrigt mærke til, at du kan se samtlige kampe fra Süper Lig direkte på live stream.

Fenerbahce svinger meget

Det har været nogle mindre gode sæsoner for storklubben Fenerbahce, som endte på tredjepladsen i sidste års Süper Lig. De har hentet en masse forstærkninger til klubben i form af spillere som Mathieu Valbuena, Mauricio Isla og Roberto Soldado, men de har stadig ikke fået en god sæsonstart.

Efter de første fem runder af Süper Lig ligger Fenerbahce på 8. pladsen med otte point, og de har fem point op til ærkerivalerne fra Galatasaray og Besiktas, som deler førstepladsen.

Da de røg ud af Europa League-kvalifikationen til Vardar Skopje, er Fenerbahce nødt til at kvalificere sig til Champions League. Fansene er selvfølgelig utilfredse med de manglende resultater, men en sejr over lokalrivalerne fra Besiktas ville betyde meget.

Besiktas har fået flot sæsonstart

Modsat Fenerbahce, så har Besiktas fået en meget flot sæsonstart. De hentede en imponerende udesejr imod FC Porto på 3-1 i Champions League, og de deler som bekendt førstepladsen i Süper Lig med Galatasaray.

De har vundet alle kampe i denne sæson pånær udekampen imod Kasimpasa. De var ellers foran to gange i løbet af kampen, men Trezeguet udlignede for Kasimpasa med 15 minutter igen, og kampen endte dermed 2-2.

I sidste runde mødte Besiktas Konyaspor på hjemmebane, og det blev til en stensikker 2-0 sejr for de tyrkiske mestre. Cenk Tosun scorede til 1-0 allerede efter 10 minutters spil, og Ricardo Quaresma scorede kampens sidste mål med en halv time igen, og Besiktas virker til at køre videre fra sidste sæson.

Bliver en tæt kamp i Istanbul

Det ligner et meget tæt derby i Istanbul lørdag aften. Fenerbahce og Besiktas mødte hinanden tre gange i sidste sæson, og to af disse opgør endte uafgjort.

Det første møde var ligeledes på Fenerbahces hjemmebane Sükrü Saracoglu, og den endte 0-0. Herefter trak de hinanden i den tyrkiske cup, hvor Fenerbahce vandt 1-0, hvilket i høj grad skyldes udvisningen til Dusko Tosic, som blev udvist i første halvleg.

Besiktas var værter for det seneste indbyrdes opgør, og Vicent Aboubakar scorede føringsmålet i slutningen af første halvleg. Det så længe ud til, at stillingen holdt hele vejen til mål, men Fenerbahce udlignede på et selvmål fire minutter inde i overtiden til slutresultat 1-1.

Se Fenerbahce – Besiktas på live stream

Du kan se kampen mellem Fenerbahce og Besiktas direkte på live stream. Du skal blot oprette en bruger hos bet365, hvorefter du har adgang til timevis af direkte fodbold på din mobil, pc eller tablet.

Odds på Fenerbahce – Besiktas

Bookmakerne har vurderet kampen ret lige, og du kan få følgende odds hos bet365:

  • Fenerbahce: 2.60
  • Uafgjort: 3.20
  • Besiktas: 2.75

Hvornår spilles Fenerbahce – Besiktas?

Fenerbahce – Besiktas spilles lørdag den 23. september kl. 18.30

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2517 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.