Süper Lig: Se Fenerbahce – Istanbul Basaksehir på live stream!

Læs vores optakt til Süper Lig-kampen Fenerbahce – Istanbul Basaksehir, og se kampen på live stream!

Fenerbahce kan hævne cup-nederlag

Der er topkamp i Istanbul lørdag aften, når Fenerbahce får besøg af Istanbul Basaksehir i den tyrkiske Süper Lig. Det er således sidste års anden- og tredjeplads, der mødes, og især Fenerbahce har pres på. De har fået en dårlig sæsonstart med flere pointtab, ligesom de også er røget ud af Europa League-kvalifikationen imod Vardar Skopje.

De har hentet en masse solide og rutinerede spillere på transfermarkedet, og selvom de har sagt farvel til Simon Kjær, så bør de have en stærkere trup end de havde sidste år. Mathieu Valbuena ligner en stærk signing, og franskmanden er allerede kommet på måltavlen i Süper Lig, da han scorede udligningen imod Trabzonspor på straffespark.

Fenerbahce og Istanbul Basaksehir mødte hinanden i sidste års cup-semifinale, og det blev meget dramatisk. Efter to gange 2-2 skulle det hele afgøres på straffesparkskonkurrence, og her var Basaksehir stærkeste.

Emmanuel Adebayor havde scoret til 12-11 for Istanbul Basaksehir, og de var klar til pokalfinalen, da Souza brændte det afgørende straffespark for Fenerbahce. Det har været nogle sløje år for Fenerbahce, men de kan tage et stort skridt ved at slå vicemestrene.

Istanbul Basakehir har en stærk trup

Det bliver dog ikke en nem opgave for Istanbul Basaksehir har en rigtigt stærk trup. Deres anfører er den tidligere Galatasaray- og Fenerbahcespiller Emre Belözoglu, som også har 93 landskampe for Tyrkiet på CV’et. Ved siden af ham ligger Gökhan Inler, som de har hentet i Besiktas.

På venstrebacken har de den tidligere Premier League-spiller Gael Clichy, og foran ham spiller Eljero Elia, der netop er skiftet fra Feyenoord.

Fenerbahce har stadig et stærkere hold mand for mand, men de må ikke undervurdere lokalrivalerne, som helt fortjent endte på andenpladsen sidste år.

Fenerbahce er allerede fire point efter Galatasaray

Fenerbahce er dog tvunget til at hente tre point, hvis de vil følge med ærkerivalerne fra Galatasaray, som er stukket af i Süper Lig. Fenerbahce har hentet fem point i de første tre runder, mens Gala har maksimum point, og derfor topper tabellen.

Da Fenerbahce allerede er røget ud af Europa League, så er der ikke rigtigt nogle undskyldninger længere. De skal tilbage i Champions League, hvor de hører til, og så skal de vinde nogle pokaler.

Se Fenerbahce – Istanbul Basaksehir på live stream

Du kan se Fenerbahce – Istanbul Basaksehir direkte på live stream lige her!

Odds på Fenerbahce – Istanbul Basaksehir

Mangler du lidt spænding til kampen, så kan du smide lidt lommepenge på oddset. Du kan i skrivende stund få følgende kampodds hos bet365.

  • Fenerbahce: 2.00
  • Uafgjort: 3.40
  • Istanbul Basaksehir: 3.75

Hvornår spilles Fenerbahce – Istanbul Basaksehir?

Fenerbahce – Istanbul Basaksehir spilles lørdag den 9. september kl. 19.00.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2516 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.