Super Lig: Se Fenerbahce – Sivasspor online

Læs vores optakt til Super Lig-kampen mellem Fenerbahce og Sivasspor, find odds, og se kampen online via live stream.

Hvordan kan man se Fenerbahce – Sivasspor?

Du kan se Super Lig-kampen mellem Fenerbahce og Sivasspor direkte på live stream hos bet365. Opret dig med det samme, indsæt mindst 50 kroner på kontoen, og så har du adgang til samtlige kampe fra den tyrkiske Süper Lig online via din mobil, tablet eller computer.

Fenerbahce har fået ringe sæsonstart

Fenerbahce har bestemt ikke fået den ønskede start på sæsonen. Tidligere på sæsonen blev de slået ud af upåagtede Vardar Skopje i Europa League-kvalifikationen, hvilket var katastrofalt for en storklub som Fenerbahce.

Uden europæisk fodbold i denne sæson, skal alle kræfter sættes ind på at kvalifcere holdet til næste sæsons Champions League, men allerede efter de første 11 ligakampe virker det svært.

Fenerbahce ligger i øjeblikket på syvendepladsen med kun 17 point efter 11 kampe. Dermed har de hele ni point op til førerholdet Galatasaray. Fener har kun vundet en af de sidste fem ligakampe, og de skal virkelig i gang nu.

Sivasspor har været overraskende gode

Situationen er omvendt hos oprykkerne fra Sivasspor, som ligger på femtepladsen med 19 point. De har i sommeren hentet en masse forstærkninger, men de bør ikke være på niveau med Fenerbahces spillere.

En af deres store profiler er den tidligere Premier League- og La Liga-spiller Arouna Koné. Han kom til på en fri transfer fra Everton, og han har scoret syv mål i 11 kampe for Sivasspor.

Sivasspor mødte i sidste runde Konyaspor hjemme i Sivas, og de kom bagud 0-1 allerede efter otte minutter. Koné vendte dog kampen alene med to mål, og Sivaspor vandt 2-1.

Derudover er det værd at holde øje med Hakan Arslan. Han scorede kun et mål i 31 kampe i sidste sæson, men han har allerede scoret tre gange i denne sæson.

Fenerbahce mangler profiler

Fenerbahce må undvære en række profiler til søndagens kamp imod Sivasspor. Forsvarsspiller Neto og midtbanemand Alper Potuk sidder begge ude med karantæne, men derudover har de flere problemer med skader.

Robin van Persie har haft store problemer med glasbenene i denne sæson, hvorfor han kun har spillet to kampe, og han er fortsat tvivlsomt. Det samme gælder nyindkøbte Vincent Janssen, som ellers har fået en fin start i Tyrkiet.

Derudover har bomstærke Martin Skrtel også døjet med småskader. I sidste rundes kamp var Neto og Neustädter i midterforsvaret, og med Neto i karantæne, ville det virkelig lune hvis den slovakiske stopper blev klar til kampen.

Odds på Fenerbahce – Sivasspor

Fenerbahce er selvfølgelig bookmakernes favoritter til at vinde kampen over Sivasspor, og du kan få følgende odds hos bet365:

  • Fenerbahce: 1.66
  • Uafgjort: 3.80
  • Sivasspor: 5.00

Hvornår spilles Fenerbahce – Sivasspor?

Kampen mellem Fenerbahce og Sivasspor spilles søndag den 19. november kl. 17.30

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2516 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.