Topkamp i Tyrkiet: Besiktas – Galatasaray

Læs vores optakt til Süper Lig-kampen mellem Besiktas og Galatasaray, find odds, og se kampen direkte via live stream.

Sådan streamer du Besiktas – Galatasaray live

Du kan se Süper Lig-kampen mellem Besiktas og Galatasaray direkte på live stream hos bet365. Opret en profil hos bet365, indsæt mindst 50 kroner, og så er du klar til en hel verden af live streaming. Foruden den tyrkiske Süper Lig, så kan du også se fodbold fra Bundesligaen og La Liga, så det er bare med at komme i gang.

Galatasaray kan bruge uafgjort

Galatasaray startede sæsonen med at ryge ud af Europa League imod svenske Östersund, og derfor er der et tungt pres på storklubben. De har dog klaret det ganske fint i Super Lig, som de fører med 29 point efter 13 kampe, og de har to point ned til Istanbul Basaksehir, som ligger på andenpladsen.

Ærkerivalerne fra Fenerbahce ligger på tredjepladsen med 23 point, mens Besiktas ligger på fjerdepladsen med samme pointantal, og derfor er uafgjort ikke noget dårligt resultat for Galatasaray i lørdagens topkamp.

Omvendt, så er Besiktas nødt til at vinde kampen, hvis de vil melde sig ind i mesterskabskampen. De har gjort det fremragende i Champions League, og de kommer til at spille europæiske kampe i 2018 også.

De mange kampe vil kun gøre det sværere at indhente Fenerbahce og Galatasaray, som begge tidligt ud af de europæiske turneringer, og derfor har et nemmere kampprogram.

Besiktas får brug for Pepe

Besiktas gjorde før sæsonen et regulært transferscoop ved at hente den portugisiske forsvarsspiller Pepe på en fri transfer. Han gik direkte fra et Real Madrid-hold, der har vundet de seneste to udgaver af Champions League, og han sagde nej til adskillige europæiske topklubber for at spille i Besiktas.

Han har fået en meget flot start på tilværelsen i Istanbul, hvor han har spillet fem CL-kampe og 11 kampe i Süper Lig. Han har dog siddet ude i de seneste par kampe med en skade i maven, men han forventes at tage del i topkampen, som kan blive meget afgørende for mesterskabet.

Kampen om mesterskabet

Som det ser ud nu, så kommer mesterskabet til at stå imellem Galatasaray, Fenerbahce og så de forsvarende mestre fra Besiktas. Ganske vist ligger Istanbul Basaksehir i øjeblikket på andenpladsen, og de har en ganske fin trup, men det ville være overraskende, hvis de fortsatte i samme stil.

Giganterne fra Fenerbahce og Galatasaray har ikke været i Champions League i de sidste par sæsoner, og det gør meget ondt på selvforståelsen såvel som økonomien, og derfor er der ingen undskyldninger i år.

Mens de håber på at Pepe bliver klar til kampen, så Besiktas undvære Caner Erkin, der har karantæne, mens Gökhan Töre og Atinc Nukan sidder ude med skader.

Galatasaray må formentlig undvære Tolga Cierci og Iasmin Latovlevici, mens Sofiane Feghouli og Jason Denayer er tvivlsomme.

Odds på Besiktas – Galatasaray

Besiktas er bookmakernes favoritter til at vinde kampen, men de forventer en rimelig tæt kamp alligevel. Bet365 tilbyder i øjeblikket disse odds:

  • Besiktas: 2.00
  • Uafgjort: 3.40
  • Galatasaray: 3.75

Hvornår spilles Besiktas – Galatasaray?

Besiktas – Galatasaray spilles lørdag den 2. december kl. 17.30 på Vodafone Stadium.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2480 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.