Venskabskamp: Se FC København – Vejle

Læs vores optakt til venskabskampen mellem FC København og Vejle Boldklub, find odds, og se kampen på live stream.

FC København – Vejle Boldklub

Torsdag eftermiddag spiller FC København og Vejle holdenes første træningskamp i vinterpausen. Kampen spilles i Parken, og det forventes, at taget bliver kørt ud, så eventuelle vejr-gener ikke vil ødelægge banen alt for meget. Græsset skal formentlig udskiftes inden, at sæsonen starter for alvor, hvilket er en nødvendighed, hvis der skal spilles god fodbold i Parken.

FCK har en hård forårssæson foran sig, hvor de som minimum skal indhente FC Nordsjælland på Superligaens trejdeplads. Det bliver i øvrigt uden holdets ellers helt store profil, Benjamin Verbic, som er taget til Dynamo Kiev for omkring 30 millioner kroner.

I første omgang skal de møde Vejle Boldklub, som var det bedste hold i 1. division i efteråret. De ligger på førstepladsen, og har således kurs imod Superligaen, hvorfor det er en god ide at teste holdet imod et stærkt hold.

Uro på direktionsgangen i Parken

Tirsdag kom det frem, at Parkens koncernchef (og dermed øverste chef for FC København, som ejes af Parken Sport & Entertainment), Anders Hørsholt, fratræder sin stilling.

Der var allerede en afløser klar, og meget tyder på, at det ikke var Hørsholt selv, der valgt at forlade sin stilling.

De fleste tolker det som tegn på uro i Parken, hvor det ellers har fungeret flot i Hørsholts tid, der startede i 2010. Det er endnu ikke muligt at sige, hvilken indflydelse det kommer til at have på FCKs førstehold, men mange FCK-fans er skeptiske i øjeblikket.

FCK skal være klar om to uger

FC København skal være helt klar om to ugers tid, når de møder Brøndby i DBU Pokalen den 4. februar. Den har enorm betydning, da et nederlag ville være tæt på katastrofalt for de danske mestre, som tabte deres første derby-nederlag i Parken i over 10 år i 2017.

Allerede 11 dage efter pokalderbyet imod Brøndby, så skal FC København møde Atletico Madrid i Europa Leagues 1/32-finale. Her får de lov at teste sig selv imod et af verdens bedste hold, men deres chancer for at gå videre er minimale.

FCK spiller deres første Superliga-kamp den 10. februar imod Randers FC, mens Vejles forårssæson i 1. division begynder den 2. marts, hvor de møder Thisted.

Første træningskamp

Det er således den første træningskamp for både FC København og Vejle. FCK tager på træningslejr i Dubai fredag den 19., og her skal de møde Zenit Skt. Petersborg, Guangzhou Evergrande og Shakhtar Donetsk inden de rejser hjem den 31. januar.

FCK har haft succes med at møde internationale modstandere i deres træningskampe, og det bliver nødvendigt, hvis de skal måle sig ordentligt før Atletico-kampene.

Vejle har arrangeret venskabskampe imod Randers, OB, Kjellerup, Kolding, Paksi SE og Fredericia, så de får lejlighed til at teste sig imod Superliga-modstandere.

Odds på FC København – Vejle

Du kan selvfølgelig oddse på kampen imellem FC København og Vejle. Man skal huske at være opmærksom på, at dette er holdenes første venskabskamp, så der bliver formentligt byttet meget rundt på holdene i købet af kampen. Du får følgende odds på kampen hos bet365:

Odds er fra 17/01 – 14.15

  • FC København: 1.44
  • Uafgjort: 4.10
  • Vejle: 5.50

FCK – Vejle: Live stream og TV

Du kan se venskabskampen imellem FCK og Vejle hos TV3 Sport.

Link til første halvleg

Link til anden halvleg

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2505 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.